Kalifornien Regler för Vanity License Plates

Vanity plattor är specialdesignade registreringsskyltar där ägaren väljer sina egna bokstäver och siffror istället för att ha en slumpmässig lista tilldelats av staten . Folk stavar ofta ut sina egna namn eller deras yrken eller försöka passa in en stenografi fras . Vanity plattor är populära i Kalifornien trots vissa begränsningar per statens lag . Två plattor

I Kalifornien , lagarna för vanliga registreringsskyltar gäller även fåfänga plattor . Till skillnad från vissa stater , kräver Kalifornien två registreringsskyltar , en på framsidan av bilen och den andra på baksidan stötfångaren . De båda måste vara synlig hela tiden .
Godkännande

Department of Motor Vehicles har sista ordet om huruvida de kommer att tillåta din skylt som skall göras och utfärdas . Eventuella inlagor anses potentiellt stötande , såsom svordomar eller sexuella anspelningar , kommer att avvisas och plattorna kommer inte att utfärdas . Den DMV kontrollerar också att se till att din tallrik inte stör de för närvarande har på skiva . Om det är för likt , kommer de att underkänna din tallrik och du måste välja en ny.
Sju tecken Max
p Det är bara så mycket utrymme på en registreringsskylt , så du är endast tillåten upp till sju tecken på din fåfänga tallrik . Ett utrymme räknas som ett tecken . DMV gör att du kan lägga en halv utrymme på plattan för att separera två grupper av bokstäver och siffror utan att offra en karaktär , men bara en halv utrymmet är tillåten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91782.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.