Vad är en Twin Loop ljuddämpare ?

Twin loop halsdukar kan erbjuda betydande makt vinster för ett fordon utan att lägga öronbedövande ljudnivå . Faktum är att dubbla loop ljuddämpare för att minska en stor del av ljuddämparen sound . Funktion

dubbla loop halsdukar tvingar pulserna genom ljuddämparen två gånger , minska ljudet som produceras . Några dubbla loop ljuddämpare använder också absorption för att dämpa ljudet , men den funktionen varierar med märke .
Längd

rörlängden hjälper det beter sig som om den var inställd , liksom en mässing blåsinstrument , hjälper det avbryter specifika områden av ljud . Twin halsdukar producerar olika ljud baserade på rörlängden . De med korta rör har en högre gällt ljud medan de med långa rör låter djupare .
Effekter

dubbla loop designen hjälper till att minska buller från den ljuddämparen utan att skära motorns prestanda . Det är mer effektivt än att använda en ljuddämpare på ljuddämparen eftersom ljuddämparna fungerar genom att skära avgasflödet genom ljuddämparen .
Hästkrafter

inverkan på motorns totala effekt varierar med den typ av dubbla loop ljuddämparen installerad . Vissa ger en försumbar effekt på bilens motor , medan andra kan öka hästkrafter med upp till 10 procent .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92228.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.