Hur man gör ett bra lopp Scheme Billack

Din ras bilens lack hjälper race fans att identifiera deras favorit förare. Kända NASCAR färgsättning designern Sam Bass sade i en "Circle Track" tidningen intervju, "Bilen måste titta snabbt medan sitta still." Racerbil färg system måste också vara iögonfallande att öka exponeringen för de människor som sponsrar din racing laget. En välplanerad färg system kan också attrahera nya investerare. Ju mer professionella din bil ser ut, desto mer bekväm en sponsor att vara med att ge dig sina pengar. Ingen sponsor vill sätta sin logotyp på en bil som är estetiskt tilltalande. Saker du behöver
färg pennor
Markers
Sketchpad
Digitalkamera
färghjul
Paint
Visa fler instruktioner
1

Stjäl idéer. Bläddra genom tidningar bilspel och heta webbplatser rod att samla idéer för olika färg system. Delta bil visar som kommer in till stan på din lokala convention center. Ta en digital kamera eller en kamera telefon så att du kan ta bilder i färg jobb.
2

Håll ögonen öppna på racing evenemang. Leta efter trender design system bland andra entusiaster racerbil. Du vill undvika att göra exakt samma saker som alla andra gör, men du vill lära av deras framgångar också. Ta en digital kamera med dig så att du kan få idéer om vad andra raser gör. Addera 3

Bestäm den bild du vill förmedla med din färg system. Till exempel, om du har ett djur som du vill förknippas med, såsom en gepard, kan du överväga att återskapa fläckig päls av katt. I detta skede, inte plocka ut färger. Håll ditt sinne öppet och fokusera på de designelement.
4

Rita eller spåra racerbil som du kommer att bli målning. Du behöver ett skott av den främre, övre förarsidan, passagerarsidan och bak i bilen. Gör 20 kopior av de ritningar så att du kan hålla testa design system utan bekymmer.
5

Be sponsorn att förse dig med manualen för att använda och göra ändringar i sin logotyp. Få godkännande för eventuella ändringar som du kanske vill göra till sponsorns logotyp innan du använder den i din design.
6

Skapa en design helt motsatt den sista skissen du försökte. Var så upprörande och vilda som du vill med designen. De preliminära skisserna är för dina ögon bara. Använd färgpennor eller olikfärgade markörer för att leka med färg begrepp.
7

Arbeta med programvara mallar som dem som tillhandahålls av Paint.net, iRacing eller Adobe After Påverkar. Paint.net ger dig chansen att arbeta med 3D-modeller för att skapa sidopaneler, huva, tak och bakre mallar panel för att hjälpa dig med din design.
8

Välj flera primära bilder som kan vara mittpunkten i din färg system. Till exempel, om din sponsor säljer blommor, då blommor kan vara ditt primära bilden. Eller bilden kan vara en ikon eller ett djur (som gepard) som fans har kommit att förknippa med dig som en racerförare.
9

Leka med accenter, konturer och former utformning. Prova olika kombinationer av bilder, färger och idéer som skiljer sig från vad du redan har sett. Införliva små inslag från alla de design system som du gillar bäst.
10

Få ett färghjul från en farkost butik eller besöka en hårdvara eller hem förbättring kedjan. Mixa och matcha färger med ratten så att du kan bestämma vilka färger som fungerar bäst tillsammans. Matcha din sponsorns logotyp färger till dina primär färg racerbil val.
11

Välj tre kontrasterande färger. Till exempel välja ljusa färger som ska placeras på mörka bakgrunder. En av färgerna bör vara din accentfärg. Välj färger Fabriksförpackningskvantitet så att du inte kommer att ha en svår tid matchande färger när du behöver touch ups.
12

Välj exakta mått och placeringar av dina siffror racerbil för placering på dörrpanelerna, den tak och huven. Välj platser för de betalda sponsorlogotyper baserat på de avtal som du har gjort med dina sponsorer. Bestäm storleken på logotypen. Logotypen måste ses från en mil bort från fans att titta eller stora nog att visa bra på tv om du har tur nog att få täckning.
13

Slutföra din design system. Les Miller, creative director för PCG-Campbell, rekommenderar att tygla din kreativitet om du letar efter sponsring eller har sponsring redan. Håll designen systemet enkel och ren. Undvik pråliga mönster som kommer att ta dina fansens ögon bort från sponsring logotyper. Kartlägga destinationer för ränder, pilgrimsmusslor, blixtar, pjäser och bleknar. Använd dem sparsamt för att undvika trassel.
14

Gå ett eller två steg ljusare på färgskalan än logotypen färgerna ges av din sponsor eller för de färger du kanske har tänkt. Detta gör att färgerna syns för fläktar som sitter i avsnitten näsblod sits.
15

anställa besättningen som kommer att inleda lack först efter att du har fått rekommendationer från andra ägare racerbil. Använd inte priset som en ledande krav i ditt beslut. Titta på prov.
16

Köp enstegs färg katalyseras uretan. Kevin Culver, ägare av Portland baserat Rak linje Body of Paint, förklaras i "Stock Car Racing Magazine" att om du får uttråkad med din design efter några månader, kommer det att göra det lättare att måla ditt nya färgsättning vid en senare tidpunkt.
17

Granska din lack på avstånd när den har tillämpats. Gå inte med vad du ser på nära håll. Till race fans på läktarna bilen kommer att se annorlunda ut än den gör på din pit crew.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91607.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.