Hur fixar turbofördröjning

Turbo fördröjning är en fråga som har plågat nästan varje turboladdade fordon. Det inträffar när du golv gaspedalen, och istället för att uppleva en omedelbar ökning i fart framåt, är du faktiskt stå på plats. Efter några sekunder turboaggregatet slutligen spolar upp (mest turboladdare spinn på över 100.000 rpm) och fordonet börjar accelerera. Detta beteende är särskilt oroande när du är banracing eller ens försöka en manöver motorväg omkörningar. Medan det finns inget sätt att helt eliminera turbo lag, finns det flera åtgärder du kan vidta för att minimera dess effekter. Saker du behöver
kick-flow avgassystem Heypoker intag
ECU tuning
Visa fler instruktioner
1

Byt ditt lager systemet fabriken avgaser med en fritt flöde enhet. Byte av hela rörledningen, inklusive avgasgrenrör, kommer O2 bostäder och framrör undanröja den begränsande fabriksinställningar och låta turbon att buffra snabbare genom att minimera motorns mottryck. Som en extra fördel med denna ändring kommer övergripande hästkrafter och vridmomentet ökas.
2

Installera en sport-intag för ditt fordon för att öka luftflödet till turbon. Detta kommer att ytterligare minska turbo lag och kan ge en uttalad visslande ljud under perioder av pigg körning. Addera 3

Välj rätt växel med hänsyn till bilens effektklass. De flesta moderna turboladdade fordon når sin vridmoment platå någonstans från 2500 rpm till 4000 rpm. Hålla sig inom detta område kommer att ge tillräcklig avgas energi för att snabbt buffra turbo.
4

Advance tändningen och optimera luft-bränsleförhållanden genom en motorstyrenhet tune-up. Inte bara kommer detta att minska lagg, men det kommer också att skapa en bredare och plattare effektklass med förbättrad körbarhet och bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92288.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.