Hur Turbocharge BMW 3-serie

Lägga till en turbo till din BMW 3-serie kan hjälpa motorn producerar mer hästkrafter. Turboladdaren drivs av avgaser som lämnar motorn. Dessa gaser är dragna till turboaggregatet och snurrar en turbin som tvingar induktionen av mer luft i motorn. Turboaggregatet kommer att ta ett tag att buffra upp, och när den gör det, sparkar makten i nästan omedelbart, ger vika för begreppet av "boost", för att definiera en turboladdad bil bland bilentusiaster. Instruktioner
1

Placera din BMW 3-serie på en hiss eller höja den på fyra pallbockar. Detta gör att du kan komma åt undersidan av bilen där turboaggregatet måste installeras.
2

Installera turboaggregatet efter avgassystem rubriker och följ installationsinstruktionerna för det specifika turboaggregatet som du " ve köpt.
3

Förlägg boost rader från din turbo kit från turbo till de komponenter såsom blow-off ventil, som släpper överskott turbotryck mellan användningarna.

4

Slutför installationen av turbon genom att installera en eftermarknad motorstyrenheten eller ha en egen melodi görs av en tuning butik.
5

Byt fabriken avgaser med en större avgassystem som kommer att tillåta förbränns för att lämna motorn snabbare och kommer att rymma det extra hästkrafter som produceras av turboaggregatet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92230.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.