Uppgraderingarna för Ford Focus

Ford Focus är en kompakt bil som tillverkas av Ford sedan 2000. Entréplanet Ford Focus börjar på runt $ 16.000 (i december 2010) och innehåller endast grundläggande funktioner. Däremot kan köparna välja många uppgraderingar att anpassa Focus. Exteriör

Ford erbjuder många uppgraderingar för exteriören, inklusive stänkskydd för att avleda lera, snö och is borta från de nedre karossdelar. Andra exteriöra uppgraderingar är dimljus monterade i den främre stötfångaren, Vindavvisare sidoruta - som håller snö och regn ute och samtidigt låta frisk luft -. Samt en huva avledare som skyddar den främre kanten av huven

Interior

Inredning uppgraderingar finns också, såsom belysta dörrskyltar som avger ett vitt sken varje gång dörren öppnas och bokstavera bilens namn på den nedre kanten av dörrkarmen. Andra interiör uppgraderingar inkluderar mattor plastmatta, ett lastnät för bålen, aska och myntsamlare, mjuka arrangörer last och last mattor område.
Elektronik

Ford erbjuder ett inre ljus kit som avger en av sju färger och gör hela inredningen glöd. Annan elektronisk uppgradering är fjärrstart systemet. Detta gör det möjligt för ägaren att starta fordonet för att värma upp eller kyla ner innan de når den. Andra elektroniska uppgraderingar inkluderar ett system för fordonssäkerhet och ett nyckellöst knappsats.
Utseende

Köpare kan välja uppgraderingar för att förbättra bilens utseende. Ford erbjuder två olika typer av ränder på utsidan av Focus. En är en sport rand, som omfattar en enda rand längs fordonets längd och finns i antingen svart eller silver. Den andra är en rand kit som gör att du kan anpassa ränder på utsidan av fordonet. Den sista framträdande uppgraderingen är en krom avgassystem tips som glider över i slutet av avgasröret och ger en känsla av stil till baksidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92049.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.