Hur att öka effekten i en Mazda B3000

Första tillgängliga för den nordamerikanska marknaden under 1995, är B3000 en kompakt pickup producerad av Mazda. Byggd vid sidan av sitt långvariga stallkamrat Ford Ranger, de två fordonen har många gemensamma element och nästan identiska motorer. Den B3000 erbjuds med ett urval av tillgängliga motorer, alla med sin egen unika effekt och maximal halningskapacitet. Fords väsentligt ekonomiskt intresse i den japanska biltillverkaren möjliggör ett bredare spektrum av resurser och teknik bör införlivas varje fordon. Som en extra förmån, eftermarknad delar som syftar till att öka motoreffekten är lätt utbytbara mellan modellerna. Saker du behöver
kick-flöde intag
Turbo kit Heypoker avgassystem
Lightweight remskiva satt
ECU tuning
Visa fler instruktioner
1

Installera en kall luftintag för att öka luftflödet in i motorn. Detta kommer att ge betydande makt vinster över hela effektklass, samtidigt som den erbjuder mycket längre serviceintervall än fabriken filtret.
2

Byt restriktiva Mazda avgassystemet med en eftermarknad high-flow-enhet som använder större diameter rörledningar . Detta minskar avsevärt makt råna mottryck och låter motorn arbeta effektivare vid låga varvtal där vridmoment produktion är nyckeln för att dra tunga laster.
3

Lägg till Anpassningsbar turbo kit för den ultimata i motorns prestanda. Grundläggande kit kommer att omfatta större spridare, en intercooler och turbo själva enheten. Många mottagare har valt att gå den vägen för den massiva kraften vinster uppnås på alla B3000-seriens motorer.
4

Re-tune din motor styrenhet för att maximera vinster från alla prestanda modifieringar. ECU är konservativt inställd från fabrik och kan omprogrammeras med mer aggressiv bränsle och timing kartor för att inte bara öka över-allt Powe men eliminera hästkrafter dips är gemensamma för de flesta lager fordon och jämna ut kraften bandet.
5

Installera en uppsättning i-drivremskivor till borttagna överlaster från motorn, och därmed frigöra motoreffekten. Detta fungerar genom att minimera den energi som behövs för att driva komponenter, såsom generatorn och kompressorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92231.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.