Hur man bygger en GM bil

General Motors har ett antal delprojekt bilmärken såsom Chevrolet, Buick, Cadillac och GMC. Att bygga en GM bil, behöver du bara besöka webbplatsen för något särskilt märke och designa din bil med hjälp av online-simulator. Syftet med denna funktion är att låta kunderna skräddarsy varje fordon för att passa deras transportbehov och budget. Du har också möjlighet att ta bort några specifikationer som inte behövs. Instruktioner
1

Gå till General Motors hemsida och bläddra ner till botten av sidan och välj ett märke som Chevrolet, Cadillac, GMC och Buick. Nu har en ny sida kommer att öppnas i din webbläsare.
2

För markören över "Fordon"-fliken och välj den bil du är intresserad av att bygga nätet. När bilens sida öppnas, klicka på "Bygg din egen" länken.
3

Välj ett trim för fordonet du väljer. Varje modellens grundläggande specifikationer kommer att listas tillsammans med priset på bilen. Du kan välja den som passar dig.
4

Välj bilens exteriör och interiör trim färg från paletten.
5

Välj ett fordon paket om du vill, till exempel som väderskydd paket. Dessa är frivilliga punkter som kommer att kosta dig en extra avgift. Priset kommer att anges vid sidan.
6

Ange exteriör och interiör tillbehör du vill ha som reservdäck, bakspoiler, främre och bakre stänkskydd, ljudanläggning med MP3-uppspelning, golvmattor och mer.
7

Klicka på "Nästa: Sammanfattning" när du är klar skräddarsy och gå igenom alla de specifikationer som du har nämnt. Du kan gå tillbaka till anpassning sidan och göra önskade ändringar om det behövs. Om inte, klicka på "Begär en offert" eller "Print" för respektive funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91999.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.