Ansvar Auto Lease Co-undertecknarna

Co-signering för en bil är precis som att köpa eller leasa en bil för dig själv. Co-undertecknarna har samma ansvar bilköpare eller de som hyr har, men medpåskrivande är förmodligen ännu mer riskfyllt än att köpa eller leasa en bil för dig själv. Det finns olika punkter att ta hänsyn till innan du sätter den pennan till papperet och co-skriva en automatisk hyresavtalet. Mätarställning

flesta hyresavtal har körsträcka restriktioner som är förknippade med dem. Till exempel, vissa leasingavtal tillåter endast 12,000-15,000 miles per år läggas på bilen. Om personen leasing fordonet går över den tillåtna körsträcka, det finns oftast en avgift i samband med detta, vilka skall betalas i slutet av hyresperioden. Co-undertecknarna är ansvariga för körsträcka, liksom. Om personen leasing fordonet inte betala de extra körsträcka kostnaderna kommer samarbete signerat vara ansvarig för att betala dem.
Default

Om personen leasing fordonets standard på hyresavtalet, är han ansvarig för att betala vad som fortfarande är skyldig på det. Detta är mycket likt att köpa en bil. Om låna standard på lånet, är han fortfarande ansvarig för att betala resten. Detta är också fallet för samarbete undertecknarna. Om personen leasing fordonets defaults, kommer samarbete signerat bli ansvarig för att betala saldot på hyresavtalet samt eventuella ytterligare skulder avgifter. Försumliga på ett hyresavtal kommer att påverka låntagarens och samarbete signerat kreditvärdighet.
Ansvar

Co-undertecknarna på hyresavtal är också ansvarig för den händelse att person som hyr fordonet hamnar i en automatisk kollision. Om den personen blir stämd, kommer samarbete signerat troligen väckas och eftersom han är noterat på hyresavtalet. Allt som händer med bilen är ett delat ansvar mellan den person som hyr fordonet och den person som co-undertecknade hyresavtalet.
Underhåll

Både de som leasing ett fordon och de som har co-undertecknade hyresavtalet ansvarar för fordonets underhåll. Dessutom, båda parter är ansvariga för att återvända fordonet i utmärkt skick. Om fordonet returneras efter leasingperioden och något visar sig vara fel med det, antingen mekaniskt eller kosmetiskt, kommer personen leasing och samarbete signerat vara ansvarig för att betala för reparationer. Detta bör inte vara ett problem för samarbete signerat, så länge som den person som hyr fordonet erkänner ansvar och betalar kostnaderna. Men om personen hyr bilen inte betala för reparationer, det är upp till co-signer att göra så.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76984.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.