En Ford Fusion Tutorial

Den 2011 Ford Fusion kommer i en standard, hybrid och sport modell. Bestämma vilka Ford Fusion du vill ha kräver en förståelse för de tillgängliga bekvämligheter och skillnader mellan de olika Fusion trim. Du måste tänka på vad du vill ha i en bil: ett lågt pris, bränsleekonomi eller en kraftfull motor. Dessutom kommer du vill överväga vilka uppgraderingar du är villig att betala för. Instruktioner
1

Tänk standard Ford Fusion om du vill ha den lägsta från modellen. Den erbjuder en 2,5-liters, fyrcylindrig motor och får 23 miles per gallon i staden och 33 mpg på landsväg, enligt Fords hemsida. Du kommer att få en sex-växlad manuell växellåda, en AM /FM-radio med CD-spelare, MP3-kapacitet och fyra högtalare. Bilen har också sex krockkuddar.
2

Undersök hybridfusionsproteiner om du är villig att betala mer för bilen, men vill spendera mindre pengar på gas. Hybriden är kostar ca $ 8000 mer än standard Fusion. Bilen får 36-41 mpg och levereras som standard med en automatisk växellåda. Standard i denna modell inkluderar MyKey-teknik, som ger föräldrar möjlighet att programmera en knapp för tonåren som begränsar hastigheten på bilen till 80 mph. Nyckeln begränsar också volymen på stereon så tonåringar inte kör distraherad.
3

provköra sport-modellen Fusion om du letar efter mer kraft under huven. Sporten erbjuder en 3,5-liters, V-6 motor och en sexväxlad manuell växellåda. (En automatisk finns även som en uppgradering.) Utan några extra funktioner, är denna modell billigare än hybriden, men bara får 18 till 27 mpg. Liksom standard och hybrid modeller, kommer den här bilen med standard stereo, den MyKey funktionen och sex krockkuddar. För ungefär en extra $ 1000, kan du uppgradera bilen med en måne tak och Sony stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76911.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.