Hur hittar fakturan priset på nya bilar

Köpa en bil kan vara en skrämmande upplevelse. Det är en stor investering som kräver mycket research och förberedelser, annars kan du få betala mer för bilen än vad du borde. Det pris som anges på bilens informativa klistermärke, ofta kallad prislappen, är ett högre pris än vad du ska betala för din bil. För att maximera dina besparingar, är det viktigt att hitta det pris som återförsäljaren betalat för bilen, som kallas fakturan pris, och göra ditt köpbeslut med detta belopp i åtanke. Instruktioner
hitta Faktura Pris Edmunds.com
1

Navigera till Edmunds ny bil hemsida.
2

Välj tillverkaren av din önskade bil från " Bläddra efter Märke "avsnittet.
3

Klicka på länken i mitten av skärmen för önskad bilmodell.
4

Välj önskad stil bilmodell från listan i mitten av skärmen. De flesta bilar kommer med flera olika stilar som inkluderar en kombination av förutbestämda alternativ tänkt att tilltala olika typer av människor. Priserna för de olika stilar kommer att variera beroende på vilka alternativ som ingår i var och en.
5

Leta upp "National Grundpris" avsnittet. Fakturan Priset visas under ordet "faktura." Hitta Faktura Pris KBB.com
6

Navigera till KBB (Kelley Blue Book) hemsida
.
7

Klicka på rullgardinsmenyn där det står "Välj Gör," välj sedan tillverkaren av din önskade bil. Välj i rullgardinsmenyn som säger "All Models" och välja den modell av fordonet du forskar, klicka sedan på "Go" knappen.
8

Typ postnummer, och sedan klicka på "Go "-knappen.
9

Välj fordonets år du är intresserad av (vid vissa tillfällen under året, en del återförsäljare bär nya fordon från två olika årsmodeller).
10

Välj önskad trim bilmodell i listan i mitten av skärmen. Fakturan priset kommer att visas på nästa skärm bredvid ordet "Faktura" i mitten av skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76866.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.