Secrets att köpa en ny bil

Kunder ofta går in i ett återförsäljaravtal inte veta mycket om den bil de vill köpa eller kostnader. I detta fall kan generalagenten hålla kostnaderna hemlighet att maximera vinsten. Utbilda dig genom forskning och sedan ordentligt förhandla med återförsäljaren kommer att spara tid och pengar. Bil Prissättning

Du behöver inte kontakta generalagenten för inledande prissättning. Tillverkarens hemsida erbjuder ett varierat utbud av shopping information, såsom annonserade månatliga rabatter och program leasing. Dessutom kan du bygga en virtuell modell av bil du vill ha, vilket gör att du kan se alla tillgängliga paket och alternativ för fordonet. Du kan lägga till och ta bort funktioner för att passa dina behov och hålla dig inom din budget. Gå till tillverkarens hemsida först för att bygga den bil du vill ha innan du besöker ett återförsäljaravtal. Sedan, visa information eller specialerbjudanden leasing. Skriv ut bilen du byggt för senare shoppa bruk. Detta sätt, när du gör shoppa på återförsäljarens mycket, vet du det korrekta priset inköp av fordon utan onödiga tillägg, till exempel en återförsäljare och marknadsföring avgift eller en förlängd garanti. Återförsäljare försöker dölja olika avgifter på bilens pris.
Skälig prissättning

Edmunds hemsida erbjuder ett shopping-verktyg som kallas "verkliga marknadsvärde." Åt det här verktyget för att visa återförsäljare faktura prissättning och inte gå efter vad dealern säger. Faktura prissättning är det belopp återförsäljaren äger bilen, medan MSRP (tillverkarens föreslagna prissättning) är prislappen - skillnaden mellan de två är att dealern avsett resultat. Rabatter och avdrag som är publicerade på nätet inte kommer från generalagenten. Rabatterna kommer från tillverkare som senare ersätter återförsäljare för förlorad vinst. Använd Edmunds prissättning verktyg för att visa fakturabeloppet och be om en rabatt på MSRP innan någon tillverkare rabatter. Kom ihåg att återförsäljarna är i affärer för att sälja en produkt och göra en vinst - efter att du lokalisera fakturan prissättning, räkna ut ett rättvist erbjudande som minimerar denna vinst. Återförsäljare ger inte bort fordon, men överväga ett belopp på $ 700 till $ 1,200 ovan faktura prissättning innan någon mer rabatter som ett rättvist erbjudande.
Erbjuder

Du kan få en bättre affär genom att maila återförsäljare och shopping mot slutet av månaden. Återförsäljare är mer benägna att göra en deal mot slutet av månaden, som varje månad återförsäljaravtalet måste uppfylla månatliga tillverkarens mål och personliga återförsäljare vinst och mål bonus. Om du vill provköra olika fordon innan ett slutgiltigt beslut, gör det innan du gör några erbjudanden. När du har bestämt på fordonet du vill, gå till tillverkarens hemsida för att hitta återförsäljare i ditt område. E erbjuder. Ange vad du vill och att du är redo att köpa om dealern kan uppfylla önskad kostnad. Om en återförsäljare möter ditt nummer, maila annan återförsäljare och ge dem en möjlighet att tjäna ditt företag om de kan slå det pris du har. När du hittar den bästa affären, ordna att gå in och köpa fordonet. Räkna med att lämna en deposition per telefon för att säkra fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76682.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.