Hur man förhandlar om ett nytt fordon

Att köpa en ny bil är mer än att göra bara ett nytt köp. Det är verkligen en investering som du troligen planerar att ha den här bilen i många år framöver. Du vill köpa en pålitlig bil för ett rimligt pris. Tyvärr har många av de biljett priserna på nya bilar hos handlare är lite högre än vad du kan förutse. Pruta för din nya bil slutliga priset är ett acceptabelt beteende inom bilköp världen, men att göra det framgångsrikt kräver tid investerat i forskning och förberedelser. Instruktioner
1

lista flera bilmärken och modeller som du skulle vara intresserad av att köpa. Detta kommer att ge dig ett bredare utbud av fordon att välja mellan när äntligen presenterade återförsäljarens prisalternativ. Du kan sedan försöka förhandla med återförsäljare och upptäcker att han är mer villig att förhandla om vissa fordon framför andra.
2

Forskning marknadsvärdet på alla nya fordon som du har valt i steg 1 i förväg. Använd webbplatser som Edmunds eller Kelley Blue Book att bestämma offerter på de fordon som du har valt. Även forskning om återförsäljaren Faktura för varje fordon för att avgöra vad bilförsäljare eller hans företag verkligen har betalat för bilen. Håll dina förhandlingar inom detta område som lägre anbud kommer de flesta säkert avslås.
3 återförsäljare

ringa för att få offerter på deras nya fordon innan bry sig om att besöka var och en. Presentera dig själv som en potentiell köpare som är väl utforskade och letar efter en bra affär. Håll koll på varje återförsäljarens erbjudanden för varje bilmärke och modell.
4

Håll alla offerter från konkurrerande återförsäljare privata. Om återförsäljare ägaren redan vet att de gör bättre affärer än en annan konkurrent, det finns större anledning för honom att släppa sina priser för att få dig som kund.
5

Ring generalagenten flera gånger så att du kan prata med många olika säljare för att få en känsla för deras övergripande personligheter. Välj en som du känner dig bekväm. Schemalägg ett möte med denna mäklare framför andra först.
6

Remain patienten när dealern vägrar din första erbjudande som han försöker få dig att höja ditt pris. Lämna återförsäljaravtalet, och återkomma senare om du känner dig pressad att köpa en bil på plats, eller om du behöver mer tid för att konfigurera din egen ekonomi.
7

Behåll lugnet under förhandlingsprocessen, hålla en nivåhuvud om dig hela tiden. Förhandla priset på en ny bil kan vara frustrerande, men blossar humöret kommer bara ingjuta ilska i medvetandet hos både dig och dealern, blockera ytterligare vänskaplig diskussion över priset.
8

Använd bekväma kläder och äta innan du anländer till bilfirma. Detta kommer att säkerställa att du är i total komfort och kan tänka utan distraktion under förhandling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76898.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.