Hur man planerar en bilhall

Att sälja nya bilar kräver expert bil säljteknik. Det är dock viktigt att tänka på hur bilen visas i utställningslokalen, och miljön den presenteras i. Dessa faktorer spelar en viktig roll för att påverka en potentiell köpare beslut. Som building.co.uk konturer, har kundservice också att vägas in i en konstruktion --- såsom ett kafé eller Internet-café. Därför, när man planerar en bilhall måste du tänka utanför boxen och vara innovativa i din design. Instruktioner
1

Skapa en planritning av det utrymme som ska förvandlas till en bilhall. Grundläggande information inkluderar formen och total yta på golvet. Se till att det är att skala, så att du kan lägga till funktioner till ritningen. Använd linjalen för att rita raka kanter, för att hålla schemat ren.
2

Lägg väsentliga detaljer på golvet planen --- såsom en reception, utbetalning område och kontor. Genom att göra detta, vet du hur mycket utrymme du har att arbeta med, och kommer att påverka resultatet av steg 4.
3

Gör en lista på alla de bilar som du behöver ha visas i utställningslokalen, och räkna ut om du har tillräckligt med utrymme för att rymma dem alla. Du kan behöva flytta runt placeringen av receptionen eller betalning skrivbord för att passa dem i.
4

Brainstorm nya idéer för att skapa en välkomnande plats för köpare, och fundera över vad de letar efter i en utställningslokal. Som building.co.uk betoning, mer nyligen ytterligare funktioner, t.ex. en Internet-station eller kafé efterfrågas. Dessa förbättra kundupplevelsen. Faktor dessa i din plan.
5

Fundera på om du behöver för att göra strukturella anpassningar till utrymmet. Om det finns få, eller inga fönster överväga att lägga mer. Det har varit en trend i bilindustrin, i syfte att optimera dagsljus in i utrymmet, och att skapa en dramatisk, attraktiv entré. Alternativt kanske du vill skapa en upphöjd plattform för att visa bilar mer framträdande plats i mitten av rummet.
6

Titta runt showroom och bedöma från vilken riktning ljuset kommer in. Träna som windows faller igenom och vid vilken tidpunkt. Detta är viktigt för hur du visar bilarna, som ljuset kommer att plocka upp sin färg och detaljer. Som building.co.uk påpekar, kan detta inte alltid kontrolleras.
7

Rådfråga en inredningsarkitekt för kitting ut det inre av utställningslokalen. Lyxiga tyger, polerade golv och moderna armaturer påverkar showroom miljö. För att uppmuntra försäljningen, behöver du en inbjudande atmosfär så att kunderna känner sig välkomna och trygga, och är mer benägna att göra ett åtagande att köpa
8

fullfölja planen genom att följa riktlinjerna i din inredningsarkitekt.: Ändra planlösningen att göra justeringar för specialiserade funktioner, till exempel växter, varuautomater eller soffor. Lägg positionen för varje bil på din planlösning.
9

Sortera planlösning, inredning förslag och din forskning i ett dokument. Detta är din plan, redo för action.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76874.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.