Hur får man en ny bil Tag

Att köpa en bil skapar spänning, men också kommer med en hel del ansvar. När du köper antingen en ny eller begagnad bil, är du ansvarig för att erhålla en tagg inom en månad. Vissa återförsäljare slutföra processen för dig medan andra inte gör det. Skaffa en tagg är enkelt genom att fylla i önskade korrekt pappersarbete och spendera lite pengar. Saker du behöver
Pengar
Titel
Registrering
Visa fler instruktioner
1

Fråga återförsäljare som du köpte din bil för att slutföra tagg ansökan process under tiden för finansieringen. Vid denna tid, kan du lägga till de avgifter till det finansierade beloppet och bara vänta på taggen för att komma med posten.
2

Se till att din bil har en up-to-date utsläpp testet, om du köpa den används. Om det har gått mer än ett år sedan den senaste inspektionen, skall fordonet få ett nytt utsläpp test innan du kan ansöka om en ny etikett.
3

Ansök om ett tag på din lokala tagg kontor. Du kommer att behöva ta en kopia av din försäkring, titeln eller registrering, och kontanter eller personlig check (referens 1). Avgifterna ska betalas vid den tidpunkt du ansöka om nya tag. Avgifter kan varierar från staten, liksom med taggen du väljer att beställa.
4

Vänta taggen för att komma fram, om det inte ges till dig när du ansöker. Vissa tagg kontor kan ha taggar tillgängliga medan andra inte gör det. Denna process kommer att ta längre tid för personliga skyltar.
5

Fäst den nya taggen på din bil omgående. Behåll en kopia av bilens registreringsnummer i bilen hela tiden.
6

Förnya taggen varje år. Underlåtenhet att förnya ditt taggen kan kosta dig höga avgifter och stress.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76641.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.