Problem som små bilar har

bilköp kan vara en lång och mödosam process. Kostnader, estetik, motorstorlek och lagringskapacitet är bara några av de faktorer som behöver beaktas. Storlek av bilen är en viktig faktor som bör beaktas, vilket kan ha en effekt på bilens utseende och prestanda. Även om de har många positiva egenskaper, mindre bilar har också sina begränsningar, vilket kräver kontemplation innan köp. Säkerhet

Förare av mindre bilar är mer utsatta för skador i trafiken kollisioner. Effekterna lag mekaniker säger att mindre objekt, då kolliderade med större föremål, ådra större skador och fördrivning. Den lägre massan av mindre bilar och den minskade storleken på säkerhetsfunktioner gör förare mer mottagliga för skador och eventuellt dödsfall.
Minskad passagerarkapacitet

Färre passagerare kan passa in mindre bilar än i vanliga bilar. Mindre bilar ofta bara har två säten jämfört med den vanliga fyra. Små bilar är olämpligt för familjer på grund av deras brist på utrymme. Små bilar är också olämpliga för höga personer, äldre eller funktionshindrade personer som på grund av mindre dörrkarmar, vilket gör det svårare att komma in i bilen. Minskad innerutrymmen också kan leda till större obehag över långa sträckor.
Minskad Lagringskapacitet


grund av minskad innerutrymmen, förhindrar detta även transport av stora poster. Aktiviteter såsom shoppingresor vara problematisk på grund av bilens liten kapacitet. Även biltillverkare har gjort en ansträngning för att ge tillräckligt bagageutrymme i små bilar, många saknar fortfarande kapacitet att genomföra de tillfälliga, men väsentliga uppgifter.
Mindre motor

Mindre bilar har ofta en mindre motor än en vanlig storlek bil. Detta beror på att mindre massa transporteras, så mindre kraft behövs för att flytta den. Mindre motorer innebär normalt att lägre toppfart snabbt nås. Mindre motorer har mindre hästkrafter, vilket innebär att bilen ofta kämpar för att klättra branta lutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76965.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.