Hur du hittar nya demobilar

En ny demo bil är en med miles på vägmätaren , som det brukar drivas av ett återförsäljaravtal representant , även om det fortfarande betraktas som nytt . Vissa återförsäljare erbjuder demo bilar till säljare, chefer och servicepersonal för deras personliga bruk . Den demo drivs oregistrerade , vilket innebär att köparen blir den första ägaren . Vissa konsumenter kanske föredrar en demo bil på grund av de åtföljande rabatter , till exempel en automatisk rabatt på prislappen , förutom rabatter eller incitament tillverkare , såsom låg ränta finansiering . Instruktioner
1

Gå till en bil tillverkarens webbplats för att hitta återförsäljare i ditt område . Ingång ditt postnummer i utrymmet för att visa webbsidor och kontaktuppgifter till närmaste återförsäljare .
2

Klicka på någon återförsäljare i ett område du föredrar att komma till den återförsäljarens enskild webbplats . Klicka på " ny inventering . " Addera 3

Review ny - bil inventering för att hitta om ett demo avsnitt föreligger . Eller , en del återförsäljare ger körsträcka på sina nya bilar , så du kanske kan mäta vilka fordon kommer sannolikt att vara demo modeller . Vissa återförsäljare listar inte demo modeller alls .
4

Ring eller e - post återförsäljaren . Be att få en lista med demobilar e -post till dig , eller helt enkelt fråga vilka fordon finns tillgängliga . Varje ny - bilhandlare har förmodligen flera demo bilar , som alla är till salu .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76894.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.