Bil Faktura Vs. MSRP

Att köpa en ny bil kan vara överväldigande när du vill vara säker på att du får bästa möjliga pris. Du kanske har hört talas om fakturan pris och MRSP, men om du inte vet vad de är och vad de betyder, kommer du inte att kunna räkna ut ett rättvist pris för fordonet. Men om du utbilda dig själv om skillnaden mellan de två, kommer du vara beredd att förhandla med en bilhandlare och få ett fynd. Definition

MSRP står för "Tillverkarens rekommenderade cirkapriser." Det är ett föreslagna försäljningspriset fastställs av tillverkaren för varje fordon. Det är allmänt känt som "prislappen" eftersom det tydligt anges på en etikett placeras på alla nya bilfönster. Dekalen kommer också lista alla standard-och tillvalsutrustning på bilen och varje objekts individuella kostnader. Den listar också destination avgift.

En bil faktura är ett dokument som listar alla standard-och tillvalsutrustning på en bil och dealerns kostnaden för varje enskild post. Den listar också destination avgift. Enligt lag är skyldiga att ha MSRP klistermärke tydligt visas i fönstret på alla nya bilar
access

Återförsäljare. Konsumenterna har enkel tillgång till MSRP informationen enbart genom att granska fönstret klistermärke.

Återförsäljare behöver inte avslöja fakturan priset på en bil. Dock kommer många låta en kund se fakturan på begäran. De gör det därför fakturainformation är allmänt tillgänglig på Internet på webbplatser som Kelly Blue Book och Edmunds. Om de är ovilliga att ge det, kan kunden få det ändå.
Betydelse

Många kunder tror att MRSP är en bils verkliga försäljningspriset. Dock står det "S" för "Föreslagna," och återförsäljarna fritt att sälja en bil för mer eller mindre än MSRP. Vanligast de kommer att sälja den för mindre om en kund förhandlar. Om ett fordon är en särskilt populär eller ovanlig modell, kan återförsäljare sälja den för mer än MSRP.
P Det är också en vanlig uppfattning att fakturan priset på en bil är det belopp en återförsäljare betalar för det. Även det ger den generella beloppet, det finns andra faktorer som påverkar återförsäljarens verkliga kostnaden. En viss procent av bilens kostnader, så kallade holdback, ges till återförsäljaren av tillverkaren. Det kan också vara från fabrik till återförsäljare incitament att få ner kostnaden för ett visst fordon.
Nyttan

MSRP är inte mycket användbar för en smart konsument eftersom utbildade köpare betalar under det beloppet. Fakturan är användbart eftersom det ger en baslinje pris till vilket förhandlingar kan inledas. Vissa återförsäljare kommer även sälja bilar under fakturan pris. De kommer fortfarande att tjäna pengar eftersom de får förhalnings och det kan vara lukrativa fabrik till återförsäljare incitament på fordonet.
Tillägg

Både fakturan och MSRP klistermärke är förtryckta dokument. Dock kommer vissa återförsäljare lägga till objekt i MRSP. Dessa är oftast frivilliga punkter som tyg skydd, underbeläggning och toning som har lagts till bilen av återförsäljaren istället fabriken. Föremålen kommer vanligtvis att skrivas in och läggs till MSRP totalt. Dessa kostnadsposter återförsäljaren väldigt lite, så en klok köpare ofta kan förhandla dem ur bilens pris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76425.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.