Hur du köper en Maserati

På ett utropspris på $ 112,000 för vissa modeller, är Maserati inte en bil som alla har råd med. Om du är en av de lyckliga få som har råd med en, så ska du göra betydande forskning innan du köper din Maserati och gå in i återförsäljaravtalet med tillförsikt. Instruktioner
1

Bestäm om du vill ha en ny eller begagnad bil. De flesta människor som har råd att spendera denna typ av pengar på bilar vill ha en ny, men att få en begagnad Maserati är fortfarande en statussymbol och fortfarande kommer att kosta en avsevärd summa pengar. Om du kommer att få en begagnad bil, så ska du ha en prisklass, ett år och modell i åtanke innan du börjar leta.
2

Slå upp priserna. Det finns guider tillgängliga som ger dig en uppfattning om hur mycket priset kommer sannolikt att bli. Du hittar dessa guider för någon bil, naturligtvis, men om du köper en Maserati, är prislappen så högt att du måste veta att du får ett bra pris.
3

Välj en modell. Med bilar på den här nivån, finns det några modeller där ute, vilket innebär att du ska kunna välja den modell du vill innan du börjar söka. Åtminstone kan du begränsa det till två eller tre alternativ.
4

Hitta en Maserati återförsäljare nära dig. Dessa återförsäljare är inte som Honda eller Toyota återförsäljare. Detta Fiat-ägda företag har inte många återförsäljare i USA, men det har snabbt blivit den hetaste marknaden för denna lyx sportbil. Många stater har inga återförsäljare, och de andra har bara en eller två. Hitta den närmaste och kolla för att se om de säljer begagnade samt om du går den vägen.
5

Titta på annonser. Nu kommer människor som vill köpa en Maserati normalt hittar inte en annons i en lokaltidning. Istället kolla på nätet på begagnade bil webbplatser och andra ställen du tror att du kan hitta folk som säljer dessa bilar. Också fråga runt. Om du har råd med denna bil, är chansen att människor i ditt nätverk vet andra som har dem och kan ge dig tips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76285.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.