Så att välja rätt SUV

Sport Utility Vehicles (SUV) är populära för deras kapacitet och mångsidighet. Under årens lopp har varumärket bli familjens transport fordon valet. Att välja en SUV är ett stort beslut, dock. Det finns nackdelar, såsom dålig gas körsträcka och en större benägenhet att välta. Det är därför det är viktigt att se till att det goda uppväger dåliga innan du gör ditt val. Instruktioner
1

Undersök storlek. Mindre stadsjeepar ger bättre gas körsträcka men mindre utrymme. Om du har en mindre familj och inte rutinmässigt transporterar en hel del, kan detta vara ett bra val. Men om du har en stor eller växande klan, kanske du vill överväga en större modell, om du har råd med de extra bränsle kostnader det kommer att medföra.
2

Jämför motorer. Standarden är en 6-cylindrig motor. Detta ger en god balans mellan effekt och bränsleförbrukning. Om du planerar på att göra en hel del tunga bogsering, kanske du vill överväga en V8. Den ger god acceleration och stöd för bogsering, men är sämre när det gäller gas körsträcka. Alternativt, mindre stadsjeepar har en 4-cylindrig motor som ger mindre effekt men bättre körsträcka.
3

Välj en SUV med rätt kapacitet. Detta kommer att vara direkt korrelerad till antalet personer som du kommer att transportera på en regelbunden basis. Vissa stadsjeepar har liknande kapacitet som en typisk sedan, medan andra har en tredje rad som ökar deras förmåga att sju eller åtta personer. Vanligtvis ger den tredje raden inte mycket utrymme och lämpar sig bättre för barn. Enkelt uttryckt, den större familjen, desto mer utrymme du behöver.
4

Välj en SUV med rätt mängd lastutrymme. Om du har en stor familj, eller om du kommer att ta långa resor där du kommer att behöva en hel del bagage, kommer du vill titta på en större modell. Om du bara behöver lite extra livsmedelsbutiker utrymme och kanske sportutrustning för en eller två ungar, bör du vara bra med en mindre modell. Många modeller, även mindre sådana, har back säten som fälls ner för att möjliggöra en betydande ökning av lastkapaciteten om det behövs.
5

Forskning säkerhetsfunktioner. Detta är förmodligen den viktigaste. Stadsjeepar är större och ger bättre krockskydd, men de är också mer känsliga för tippning. Du kanske vill leta efter en modell som ger elektronisk stabilitetskontroll som förhindrar glidning eller halka på vägen. Titta efter dessa funktioner förutom front-och sidokrockkuddar, antispinn, däck-tryck och Säkerhetsreläer-bältesförsträckare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76648.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.