Hur du köper en Nissan Altima

Nissan Altima är en midsize sedanmodell som tenderar att vara prisvärda jämfört med många andra bilar i sin klass. Detta överkomliga kan förbättras om man vet hur man ska vara en effektiv bilköpare. Genom att beväpna dig med information om Nissan Altima fakturapriserna och typiska försäljningspriser i ditt område, kan du få det bästa erbjudandet. Några enkla steg kommer också att hjälpa dig att undvika Nissan-återförsäljare knep för att försöka få dig att betala mer för din Altima. Saker du behöver
Faktura prisinformation
Lokala återförsäljare Information
Visa fler instruktioner
1

Slå upp fakturan priset på en Nissan Altima, inklusive de alternativ som du vill ha på din bil. Denna information är allmänt tillgänglig på Internet från källor som Edmunds och Kelly Blue Book. Få information från minst två eller tre ställen för att se till att den är korrekt, eftersom vissa inte kan ha de mest up-to-date register.
2

Bestäm priser som konsumenterna betalar för Nissan Altimas i ditt område. Bilpriser kan variera kraftigt, beroende på din region. Kör ett Edmunds verkliga marknadsvärde (TMV), och besöka Nissan ägare forum där medlemmarna ofta rapporterar hur mycket de betalat och den del av landet där de gjorde sina inköp. Den Edmunds TMV tenderar att köra en liten hög, så de forum kommer att ge dig riktiga priser för jämförelse.
3

Besök den officiella Nissan webbplatsen för att hitta information om alla aktuella rabatter och incitament. Med hjälp av denna information, tillsammans med fakturan pris och nuvarande försäljningspriset i ditt område, komma med ett rättvist erbjudande för en Nissan Altima.
4

Hitta ditt lokala Nissan återförsäljare via Nissan webbplats och kontrollerar sin inventering på nätet. Gör en lista på de återförsäljare som har Altimas i lager med de alternativ du söker. Även om du kan beställa ett fordon som uppfyller dina specifikationer, återförsäljarna är ofta mer villiga att göra en affär på bilar på sin lott.
5

Besök närmaste Nissan-återförsäljare, genom att alla dina papper för att visa att du 've gjort dina läxor, och göra ditt erbjudande om lämpliga Altimas ni identifierat i sina register. Den säljare kan försöka få dig att förhandla utifrån betalningar eller be dig att stöta upp ditt erbjudande. Håll fast och vara beredd att lämna. Om säljaren avböjer ditt erbjudande, gå till nästa närmaste återförsäljare och gör ditt erbjudande där. Om du har gjort din forskning ordentligt och erbjuder ett rimligt pris för en Altima, kommer det oftast att accepteras vid den första eller andra återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76346.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.