Hur får man en hel del på en ny bil

Den tiden kommer när du bestämmer dig för att köpa en ny bil! Kommer du att bli stressad och besegrade? Eller Knowledgable och segrarna! Saker du behöver
Knowledge Review, en
Internetuppkoppling en Costco medlemskap
någon kreativitet
Pre-godkännande från din bank
Visa fler instruktioner
1

Så, vill du ha en ny bil! Jag slår vad om att du ens har ögonen på ett visst märke och modell!

Tja, jag är här för att rädda dig dollar och huvudvärk!

Först bestämmer vad du behöver i ett nytt fordon. Är det en 2 dörrars 2-sits? Eller en familj sedan? En kombi eller en lastbil som TOW kan? Edmunds.com är en stor resurs för recensioner, prissättning och även återförsäljare remisser!
2

Nästa, gå till din bank eller kredit unionen. Ta reda på vad de erbjuder på auto lån. Om inte annat, försök att kontrollera din kredit. Se till att du vet att din poäng och om något dåligt eller konstigt visar upp!

När du har en hastighet, Betalning och pris i åtanke .... det är dags att gå och handla. Online som är.

Gör din forskning. Slå upp 1 och 2 år gamla modeller av fordon du vill. Se om de håller sitt värde. Bryr du dig? Du bör! Om det sjunker mycket snabbt, bör du fråga dig själv varför? Slå upp konsument recensioner. Om bilen sjunker i värde eftersom det finns en hel del av dem är till salu, på grund av tillverkarens, det är bra. Om de faller på grund av missnöje eller problem ... AKTA! Om ett fordon sjunker snabbt, men har bra recensioner, kan du överväga att köpa en låg körsträcka begagnad bil av detta märke och modell!

Nej, vill du NEW.Okay .... och du har gjort din forskning!
3 p Det är dags att kolla din ekonomi och gör dig redo att gå ut till återförsäljarna!

Har du en Trade-In? Kör en Kelly Blue Book, NADA eller något annat värde check. Dessutom är en bil fax en bra idea.Wash och vaxa bilen. Suger ut det, röra upp några fläckar, kanske köpa den billigaste uppsättning nya däck du kan hitta.Personalen återförsäljare kommer att erbjuda dig minst 20% mindre än Kelly Blue Book eller NADA.They måste göra en vinst! Bara vara beredd .

Dessutom, om du är skyldig mer än NADA eller Kelly Blue Book .. du är "upp och ner" i ditt inbyte. Det är dags att omvärdera. Det kan kosta dig tusentals eller egentligen "BURY" dig på det nya fordonet, om du är skyldig mer än din handel worth.Consider väntar. Leasing kan också bli av negativt eget kapital så länge du följer hyresavtalet REGLER till "T". (Håll dig inom miles, inget slitage, gör alla betalningar och ingen ballong betalning eller insättning).

Så, är du bra på handeln (kanske är det till och med betalat för). FÖRVÄNTAR 20% eller mer rabatt från "BOK" value.Remember, allt är förhandlingsbart i bilbranschen.
P Om du förväntar dig det lägre priset och är okej med det ..... förhandla om priset ner!
4

Det enklaste sättet dessa dagar för att förhandla fram ett lågt pris på en ny bil .. är genom COSTCO lager butiker. Om du är en Costco medlem, är nya bilar förförhandlad! Det är oftast så mycket över Faktura. Faktura är vad dealern betalar. (Inte få mig fel ... de pad fakturan, men om de inte gjorde det, skulle de vara i konkurs).

Du har dem utvärdera din handel, samtidigt välja en bil. ... äntligen fjädra "COSTCO DEAL" på dem. Om de svammel, eller säger att de inte erbjuder det .... gå någon annanstans som gör!

Ett ord på att förhandla. En återförsäljare kan ut-Förhandla DIG! Det är vad de gör. De lever, andas och få betalt för att förhandla! Försök att beväpna dig .... få förförhandlade erbjudanden (som Costco). Deal med deras "INTERNET"-avdelning, och läsa upp på erbjudanden, dvs "Cash back", "rabatter", etc.

Ditt bästa försvar är kunskap och ett lånelöfte från din bank.
5

återförsäljare tjäna pengar på minst 3 olika sätt. # 1.) De tjänar pengar på fordonet du köper. Det är vadderad, ibland 2nd klistermärke, sometime återförsäljare incitament. \\ # 2.) Bilen. De Lowball ditt inbyte. De köper det billigt, rekonditionera det och sälja det! # 3.) FINANSIERING. De rip du off på ränta, Extra garantier eller paket SKYDD som färg, inredning eller under beläggning, LoJack, etc, etc. ..

de måste göra PENGAR!!!! ! Annars kommer du att ha en tjänst problem och deras verksamhet kommer att bordade upp!! Vettigt?
P Det är ditt jobb att få en rättvis deal.So, vet vad din handel är värt. Försök att köpa i slutet av månaden, år eller COSTCO, ETC deal ..... och har egna FINANSIERING uppradade!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76286.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.