2003 Toyota Matrix Colors

Den 2003 Toyota Matrix är en fem passagerare, fyra-dörrars halvkombi fordon som tillverkas i en mängd olika färger. The Matrix är känd för sin bränsleeffektivitet och rymlig interiör, som bara var tillgängliga i sten grå och mörkgrå. Den trim av yttre skiljer sig något från grå till svart, beroende på den totala färg på bilen. Svart

solid svart Toyota Matrix har en elegant och professionellt utseende som kan köpas med antingen mörkgrå eller sten grå inredning. Addera Cosmic Blue Metallic

blått har en metallisk shimmer, och därigenom skapa en "kosmisk" look för Toyota Matrix. Antingen grå inredning stämmer väl in med denna typ av blå.
Desert Sand Mica

ökensand glimmer exteriör stämmer väl med ljusgrå interiör, ger detta bil en ljus och ren aura. Addera Indigo Ink Pearl

Nästan liknar en midnattsblå, matchar indigo bläck pärla exteriör väl med mörkgrå interiör.

Lunar Mist Metallic

Toyota namngav denna metalliskt grå exteriör "lunar", förmodligen på grund av det glittrande, gnistrande effekt att den här färgen avger när solstrålarna träffar den. Antingen mörk eller ljus grå interiör matchen väl.
Radiant Red

Radiant red är en mörkare röd nyans som matchar väl med den mörkgrå interiör.

Super White

Precis som namnet antyder, "super white" är en ljus vit som fungerar bra för fordonets ägare som inte tänka besöker biltvätt ofta och spelar 't bor i ett område med hög salthalt, sand, snö eller smuts-baserade. Denna ultra-vit exteriör stämmer väl med antingen grå inredning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76907.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.