Hur du kontrollera om din titel har Mailed

Att köpa en bil ger spänning men också ett berg av pappersarbete. När du lämnar en återförsäljare, kommer du att ha en bunt av information, allt från bilens garanti till undertecknad finansiell förpliktelse. En sak som inte kan tillhandahållas av återförsäljaravtalet är fordonets titel. Det dokumentet kommer att beställas via återförsäljare men skickas till dig efter din statens Institutionen för motorfordon (DMV) eller liknande. Om det har gått mer än 30 dagar och du har inte fått din titel, är det bäst att kontrollera status för att säkerställa att dokumentet inte vilse i posten. Vissa stater, däribland Illinois, New York och Wisconsin, möjligt för konsumenterna att söka en titel status och beräknad leveransdag på DMV hemsida. I andra stater, kan du arbeta med återförsäljare eller DMV för att erhålla status. Saker du behöver
Vehicle
identifieringsnummer Märke och modell på fordonet
Driver licensnummer
Visa fler instruktioner
DMV Webbplats
1

Öppna din webbläsare och besök din statens DMV hemsida. Sök efter en funktion som låter dig kolla på din titel status.
2

Ange all efterfrågad information, som kan innehålla fordonets identifieringsnummer (VIN), märke och modell på fordonet, ditt fullständiga namn och förare licensnummer.
3

lämna upplysningarna. Granska resultaten som befolkar på följande webbsida.
Återförsäljaravtal
4

Ring generalagenten där du köpte ditt fordon. Be att få tala med säljare som arbetade med dig vid tidpunkten för köpet.
5

förklara att du inte har fått din titel och du vill att han ska kontrollera status för dokumentet. Se till att återförsäljaren har din korrekta e-postadress.
6

Verifiera ditt telefonnummer så att hon kan ringa tillbaka med någon information. Addera DMV
7

Leta telefonnumret till din lokala avdelning av motorfordon eller liknande. Ring numret och förklara att du skulle vilja fråga om en saknad titel.
8

Ange ditt fullständiga namn och nuvarande adress förutom alla begärda uppgifter om fordonet, inbegripet datum och plats för köpet, VIN och märke och modell.
9

Låt den representativa tillräcklig tid för att undersöka situationen. Om titeln sändes till en felaktig adress, ge korrekt information och fråga hur du kan åtgärda situationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76937.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.