Fördelar med Köpa vs Leasing

När du är i marknaden för en ny bil, kan du frestas att leasa fordonet istället för att köpa den. Varje alternativ har sina egna fördelar och nackdelar. Om du inte är säker på vilken som är bäst för dig, jämföra fördelarna med att köpa och leasa att hjälpa dig att göra rätt val. Total Cost

Leasing kostar ofta mindre på kort sikt, men att köpa en bil oftast arbetar sig vara billigare på lång sikt. Om du inte har en massa pengar för en handpenning och din budget är begränsad, kan leasing har fler fördelar för dig. Kimberly Palmer av US News and World Report säger att många leasing inte kräver någon betalning i förskott, och din månatliga betalningar kommer sannolikt att vara lägre än att köpa samma typ av bil. Men om du köper bilen och hålla den så länge som möjligt, kommer du att få mer värde. Addera Livsstil

Leasing erbjuder större flexibilitet för att få ett fordon som är lämplig för en föränderlig livsstil. Om du har en cabriolet eller en sportbil men du hoppas att ha barn snart, kommer leasing kan du göra en snabb förändring vid behov. Du kan enkelt byta din "kul" bil för en kombi eller minibuss. Du behöver inte oroa dig för att sälja det eller köpslående för att få bästa andrahandsvärde från en återförsäljare. Att köpa en bil är mer förnuftigt om du inte förväntar dig ditt fordon måste förändras under de närmaste åren.
Status

för vissa människor, bilar är inget annat än transporter. De köper ett vanligt men prisvärd bil, kör den tills den är utsliten, sedan gå vidare till ett liknande fordon. För dessa köpare, köpa en bil ger mest fördelar eftersom de kommer att spara pengar på lång sikt. Andra ser sin bil som en statussymbol. De föredrar att köpa lyxiga modeller och få en helt ny bil vartannat eller vart tredje år. Dessa människor gynnas mest av ett hyresavtal som ger dem lägre utbetalningar och tillåter dem att byta bilar regelbundet.
Reparationskostnader

När du köper en bil och hålla den så länge som möjligt för att maximera dess värde, kommer du förmodligen att betala för vissa reparationer. När den första garantiperioden är över, kan du köpa en förlängd plan eller betala för reparationer när de uppstår. Enligt Leaseguide.com 's guide till Leasing, kommer du inte att betala för reparationer för de flesta hyrda bilar eftersom de är fortfarande under fabriksgaranti. Många biltillverkare erbjuder en tre-års full garanti. Tre år är också den typiska hyresavtalet längden, så om din bil behöver eventuellt reparationsarbete medan den är i din ägo, kommer kostnaden att täckas.
Begränsningar

När du äger en bil, behöver du inte oroa dig för hur många miles du kör bil eller om det blir små bucklor och dings. Om barnen spiller läsk på sätena, är det inga problem. När du hyr en bil, kommer det att finnas mycket specifika begränsningar för hur många miles du kan köra det varje år. Du kommer också att behöva betala för något som anses vara "överskjutande slitage" när du sätter i bilen i slutet av din hyra. Det kan vara ganska dyrt om du har varit hårt på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76431.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.