Hur man hyra en Toyota

Leasing en Toyota är enklare än någonsin med information lätt tillgänglig för konsumenter över Internet. Du kan göra allt om din Toyota forskning, prissättning och förhandling allt från bekvämligheten av ditt hem eller kontor dator. Förr än senare att du kan vara på väg i ditt nya Toyota hyresavtalet skriker ut genom fönstret, "Jag älskar det du gör för mig, Toyota!" Saker du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
Komma in i en ny Toyota leasing
1

du forskning för din nya Toyota hyresavtalet. Hitta rätt modell som fungerar bäst för dig. Ta en titt på olika alternativ som finns och utföranden som bäst skulle passa dina behov. Besök en Toyota återförsäljare och ta en titt på fordonet (s) du är intresserad av leasing. Ta en titt på tillgängliga färgkombinationer som är tillgängliga när du är på mycket att ta gissa ur visualisera ett fordon från en färg chip i en broschyr eller på en webbplats.
2

reda om alla tillgängliga incitament och rabatter för närvarande erbjuds från Toyota. Kontrollera om det finns program som handpenning bistånd (där tillverkaren faktiskt betalar för enheten engångskostnader om din hyra), ekonomiska incitament för att sänka försäljningspriset på fordonet, och andra sådana program som kommer att göra hyresavtalet ännu mer attraktiva.

Du kan besöka webbplatser som http://www.edmunds.com eller http://www.cars.com att ta reda på om fordonets aktuella incitament, vad fordonen säljer i din marknaden och andra användbara bitar av information som hjälper dig att bli en mer informerad köpare.
3

Email flera Internet Sales Managers hos lokala handlare och som dem att skicka dig ett leasingavtal förslag. Var specifik men öppen på samma gång när du begär ditt citat. Berätta för dem de termer du letar efter, 36-månaders hyra med 10.000 miles som ingår per år och underhåll, men också försöka ge ett visst spelrum på fordonet. Till exempel begära att få offerter skickas på fordonet du vill med alternativ men bara inte svart eller rött - Försök att hålla dig färger öppna så att du inte begränsar dina möjligheter
4

När du. 've fått alla dina citat, välj det som bäst passar dina behov. En som ligger närmast den färg du gillar och de nummer du förväntar dig att betala för din bil. Ring din säljare och schemalägga en dag och tid för dig att komma in och slutföra allt. Be att få bilen klar innan du kommer dit, en full tank och en detalj, så att du kan kolla upp det för eventuella brister innan du registrerar ditt hyresavtal.
5

Gå ner till Toyota återförsäljare och ta ut den för en sista provkörning för att kontrollera att allt är som det ska vara på din nya bil. Registrera alla dina papper och gå hem glad att veta att du fick dig en hel del eftersom du sätter in en liten bit av ansträngning för att göra den forskning som krävs för att få dig i din nya Toyota hyresavtalet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76509.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.