Hur man hyra en bil i Massachusetts

Processen att hyra en bil i Massachusetts är i princip samma som det är i någon annan stat. När du hyr en bil, kan du hyra bara en som är helt ny, och du måste få din leasing finansiering via bilhandlare. Till exempel, om du vill hyra en ny Ford Mustang, måste du finansiera genom Ford Credit. När en bilhandlare har innevarande år och de kommande modeller år på tomten, leasing erbjudanden är typiskt bara för de nyare modellerna. Instruktioner
1

Besök en lokal bilhandlare som har ett fordon du är intresserad av att hyra. Du kan använda Edmunds webbplats (se Resurser) för att lokalisera bilhandlare i ditt område av Massachusetts.
2

Välj den bil du vill hyra, vilket kan baseras på vad som är viktigt för dig som pris eller modell av bilen. Diskutera Hyresavtalen med säljaren och skicka in din ansökan. Du kan välja längden på hyresavtalet, inklusive antalet miles anvisade för varje år av hyreskontraktet och eventuella extrafunktioner med hyresavtalet. Normalt kan hyresvillkor vara 24, 36, 39 eller 48 månader, och det normala antalet miles är 10.500. Du kan också lägga till fler miles för en extra avgift läggs till din månadshyra betalning. Andra miles alternativ är vanligtvis 12.000 eller 15.000. Extras kan vara underhåll eller något annat dealern vill inkludera. Detaljerna varierar med bilhandlare.
3

Registrera din hyra pappersarbete på bilhandlare och gör din handpenning, vilket är normalt 10 procent av bilens pris. Var särskilt uppmärksam på vem som är ansvarig för Massachusetts punktskatt när du läser över leasingperioden innan du signerar det. Fordonet punktskatten är unik för Massachusetts och är en årlig skatt du måste betala när du hyr bilen. Den är baserad på värdet på bilen om den är köpt och beskattas med en skattesats på $ 25 per $ 1.000 i värde. Om ditt hyresavtal namnger dig som den ansvariga parten, kan ditt körkort dras in om du inte betalar skatten när det är dags. Vanligtvis personen om registrering är den ansvariga parten, men ibland en bil leasing namnger leasingbolaget som den ansvariga parten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76767.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.