Hur att få en kopia av en titel

Lär dig att få en kopia av en titel med hjälp av denna steg för steg guide . När din ursprungliga bilen titel tappas bort, stjäls , förstörs eller oläsliga , måste du ansöka om ett duplikat titel genom Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd . Instruktioner
1

Få en kopia av en titel genom att ringa eller besöka ett kontor för Department of Motor Vehicles ( DMV ) i ditt tillstånd .
P Om du är inom köravstånd från en DMV kontor , besöka DMV och berätta om du behöver en dubblett titel . Beroende på skick , kostar en dubblett intyg om titeln vanligtvis runt $ 35 och skickas till dig inom en vecka . Rush tjänsten är tillgänglig för en extra avgift .
P Om det inte är praktiskt att besöka DMV personligen , fortsätta på .
2

Besök din statens DMV hemsida .
< p > Om du inte har möjlighet att besöka en DMV kontor personligen , ringa DMV och fråga var du hittar Ansökan om Duplicate Titel Form på nätet , oftast på State Department of Motor Vehicles hemsida i de former och applikationer avsnittet . < br >
3

Fyll i och skicka ansökan

Kom ihåg att dubbelkolla ansökan för noggrannhet . Ansökan för Duplicate avdelning brukar berätta vart du ska skicka ansökan och hur mycket och vem som gör checken på . Om denna information inte finns på blanketten , ring DMV för att förtydliga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76398.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.