Rav4 fjärrnyckeln Instruktioner

När du köper en ny eller begagnad Toyota Rav4 , kommer du att få de avlägsna nycklarna till fordonet . Fjärrnyckeln , förutom att ha bilens enskild tangent på slutet av det , kommer också att ha en elektronisk komponent kopplad som gör att du kan låsa och låsa upp dörrarna och låta bilen larm . Detta gör att du kan komma åt fordonet utan att placera nyckeln i dörren för att fungera . Instruktioner
1

Tryck på " Lås upp " -knappen på ovansidan av fjärrkontrollen för att låsa upp dörren på förarsidan . Den "Lås upp "-knappen är markerad med en bild av en nyckel lås som är i ett olåst läge . Tryck på " Lås upp " -knappen två gånger för att låsa upp de andra tre dörrarna på fordonet och bålen .
2

Tryck på " Lock " -knappen på undersidan av fjärrkontrollen för att låsa dörren . Den " Lock " -knappen är märkt med en bild av ett nyckellås i låst läge . Tryck på " Lock " -knappen två gånger för att låsa de övriga tre dörrarna i fordonet och stammen .
3

Tryck på " Alarm " -knappen för att slå billarm . Den " Alarm " -knappen är märkt med en bild av en megafon med svängbara ljudvågor som kommer från toppen av konen . Öppna bildörren och satte nyckeln i tändningslåset för att stänga av alarmet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76747.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.