Bästa kvalitet ekonomi bilar

Om du letar efter en bil som erbjuder bra kvalitet till ett budget-vänligt pris, har du några alternativ. Ett antal kvalitet kompakta bilar är tillgängliga för ett pris på mindre än $ 20.000 per oktober 2010. Den 2010 Honda Fit, 2011 Ford Fiesta, och de 2011 Nissan Versa hör till denna kategori. Honda Fit

2010 Honda Fit erbjuder några innovativ förvaring, bra värde i bränsleförbrukning och commodious baksätet. Ett område det faller kort är i tillmötesgående högväxt chaufförer. US News & World Report ger bilen dess bästa Hatchback för pengarna utmärkelsen för 2010. Och enligt Car and Driver, vars lista över de 10 bästa bilar Honda Fit gjort det till också, "Det återstår i hjärtat en mångsidig, rolig att bil i ett segment full av mestadels blindgångare."

Begagnad Ford Fiesta

Ford Fiesta, som har funnits i Europa sedan 2008, har äntligen gjort det till USA med 2011-modellen. US News & World Report rankar denna bil nummer ett i sin "Prisvärd Small Cars" ranking. Recensenter allmänhet ser denna bil som erbjuder en upplevelse rolig körning och god bränsleekonomi. bilen får 30 mpg i staden och 40 mpg på landsväg, enligt Ford. "Fiesta är en stor, fullvuxen bil," säger en granskning av Automobile Magazine.
Nissan Versa

2011 Nissan Versa erbjuder ett särskilt bra pris, börjar på $ 9990 för den grundläggande modellen. För detta pris, så får man inte luftkonditionering, låsningsfria bromsar eller andra funktioner en hel del drivrutiner skulle vilja. Dock erbjuder ekonomi bil commodious lastutrymme och bekväma baksätet, säger USA, News & World Report. Och enligt en granskning av Consumer Guide, "är Versa prissatt som en subcompact, men dess blandning av rum, komfort och förfining är en lätt match för ett obegränsat antal fler-dyra småbilar."


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76768.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.