Tips om att använda en bil Köpa ombud att köpa en ny bil

Med utnyttjande av de tjänster som en bil att köpa agent har att erbjuda kan innebära att du får en mycket bättre affär på din nya används eller bil. Varför ska du bry sig om att spåra rätt bil till rätt pris från rätt återförsäljare när en skälig avgift kan du sätta köpkraft en bil köper agent för att fungera för dig? Men se till att du gör dina läxor så du får det bästa erbjudandet till lägsta möjliga. Vilken typ av mäklare är han?

Vet vilken typ mäklare du använder, och se till att han verkligen fungerar för dig. De flesta konsument-drivna mäklare inte i pråliga skärmar och stora kontor, kan de arbeta i ett litet hemmakontor men har kunder över hela världen. En ärlig bil köper agent tar ut en fast avgift för sina tjänster och informera dig upp framför denna avgift.
Kolla honom

Ta reda på om din blivande bil agent är att få provision eller ersättning från en återförsäljare för hänvisning dig. Även om det inte är olagligt, borde det göra att du undrar om han verkligen fick din bästa för ögonen. Ring lokala återförsäljare och fråga om de känner honom eller någonsin har jobbat med honom.
Vad är hans bakgrund?

Quiz agenten om hans bakgrund, avgiftsstruktur och historia, skulle han vara kommande med all information och vara stolt över sin meritlista. Avgifter för hans tjänster kan variera från & 200 upp används, och sällsynta bilar mer eftersom det är mer arbete för att hitta en affär. Din bästa insats är att få den mest erfarna agent som är kunniga om alla rabatter och incitament bilhandlare inte vill dig, konsumenten, för att veta om.
Få det skriftligen

Se till att du väljer en agent som kan underlätta ditt köp från början till slut. Ombudet bör få ett signerat Köparens Order från återförsäljare innan du tar leverans av bilen, vilket kommer att undanröja eventuella tillägg eller prisförändringar i sista minuten

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76677.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.