Hur får man den absolut lägsta pris på nya bilar

Donald Trump kallar det konsten att affären - så han har att vända fastigheter till miljontals dollar. Din bilförsäljare är inget Donald Trump, men chansen att han vet mycket mer om att göra affärer än vad du gör. Han praktiserar konsten att sälja nya bilar, och du hade bättre lära att konst och använda den för att förhandla lägsta möjliga pris. Instruktioner
Förberedelser
1

Bestäm exakt vad du behöver i en bil. Tänk säkerhetsfunktioner, det genomsnittliga antalet miles du kör varje år, lastkapacitet och alla de alternativ du har ditt hjärta inställt på. Välj inte blixt över funktionalitet.
2

Forskning eventuella rabatter och andra incitament som finns för märke och modell bil du har beslutat att köpa.
3

Kontrollera webbplatsens tjänster för att fastställa ett rimligt pris för bilen. Detta är också en bra tid att forska i värdet av din nuvarande bil, om du planerar att handla det i.
4

Leta området återförsäljare som har eller kan få den bil du vill ha. Skicka e-post till varje återförsäljares Internet chef, beskriver vad som är icke-förhandlingsbart, t.ex. modell och göra, och vad som är förhandlingsbart, såsom en taklucka eller bakspoiler.
5

schemalägga en tid att provköra bilen . Om möjligt, välj en veckodag morgon eftersom återförsäljaravtalet aktivitet är oftast långsammare på den tiden,
6

Ring din bank för att diskutera lån alternativ. Återförsäljare finansiering är oftast dyrare.
På generalagenten
7

Diskutera vad dealern kommer att ge dig för din nuvarande bil. Berätta för honom ditt beslut att köpa en ny bil på hans återförsäljaravtal beror på handeln i affären. Naturligtvis kan du alltid ändra dig och sälja bilen själv.
8

Be återförsäljaren för hans bästa pris skriftligen, sedan besöka minst två andra återförsäljare att jämföra shop. Tipsa varje återförsäljare upp framför att du inte är intresserad av tillägg, såsom tonade fönster. Återförsäljare ökar ofta sin vinst genom att ta dyr tillägg som köparen inte har begärt.
9

Få prisuppgifter från de andra och tredje återförsäljare. Kom ihåg att prislappen inte berätta hela historien. Håll koll på alla som kommer med varje återförsäljares totala paketet.
10

Bestäm vilken återförsäljare du kommer att köpa från och stänga affären, men inte innan du frågar om avtalet kommer att omfatta all hantering eller andra avgifter du har diskuteras inte. Ta hem ett kalkylblad med alla fakta och siffror för ytterligare granskning. Addera övertagandet
11

be försäljaren att leverera bilen och kontraktet till ditt hem eller kontor. Du kommer att känna dig mer bekväm på din egen hemmaplan, och eftersom kontraktet redan kommer att utarbetas, kommer du att undvika en sista-minuten-puff för finansiering och add-ons.
12

Jämför den maskinskrivna kontraktet till kalkylbladet rad för rad för att vara säker på att ingenting har förändrats.
13

Kontrollera bilen för bucklor eller andra problem, och vara säker på att alla alternativ preciseras i avtalet har inkluderats.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76884.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.