Ny bil Förhandling Strategier

Spara pengar, stress och tid under ett nytt bilköp genom att förhandla på rätt sätt. Det har aldrig varit enklare att avgöra återförsäljaren kostnad för nya bilar - flera prissättning verktyg finns tillgängliga för dig på nätet. Många handlare använder också Internet säljare som kan förhandla med dig via e-post, så du behöver inte ens kliva in i ett återförsäljaravtal för att bråka. Forskning

Forskar är en av dina bästa förhandlar verktyg. Från tillverkarens hemsida, kan du bygga en ny bil och prissätta den med olika alternativ eller paket. Använd det här verktyget så att du vet exakt vad du vill ha, snarare än att ha en säljare övertala ditt intresse till en högre priser fordon. Dessutom, kan känna rätt MSRP (tillverkarens föreslagna priset) hjälper dig att identifiera onödiga återförsäljare tillägg, såsom garantier, avgifter marknadsföring eller andra former av återförsäljare vinst. Från tillverkarens hemsida, kan du granska även rabatter och incitament, såsom pengar utanför MSRP eller speciell finansiering som noll procent. Den Edmunds hemsida erbjuder ett verkligt verktyg Marknadsvärde att utbilda shoppare på faktura-prissättning, vilket är det pris till vilket återförsäljaren äger en bil. Använd båda Internet-verktyg hjälper dig att bestämma det bästa priset för den bil du vill ha.
Email
p Om du vill provköra bilar innan du gör din slutgiltiga beslutet , så innan du förhandlar. När du vet vilken bil du vill, gå till tillverkarens hemsida för att hitta återförsäljare i ditt område, inte bara en. Gå direkt till återförsäljaren webbplatser från tillverkarens listan för att se om någon särskild prissättning är noterat på återförsäljarnas sidor - vissa annonsera lägre priser för att öka intresset. E-posta en återförsäljare och be om deras bästa pris. Ett rimligt pris för ett nytt fordon är faktura-prissättning till $ 700 över fakturan prissättning före eventuella rabatter eller speciell finansiering. Vänta återförsäljare e-post för att se vad de erbjuder. Om erbjudandet är för hög, e tillbaka med ditt eget erbjudande. Ta ditt bästa pris och fortsätter att e-handlare. I din e-post, ange att du redan har provkört en bil, är redo att köpa och vill veta om din nuvarande priserbjudande kan vara beat för en omedelbar försäljning. De flesta återförsäljare kommer att slå priset om de tror att du är en seriös köpare.
Pappersarbete

När du räkna ut ett pris för din bil och gå till återförsäljare för att slutföra köpet, du fortfarande har mer att förhandla för att göra. Gå över dina papper ordentligt. Kontrollera att det inte finns några utökade garantier eller extra tillägg uppsatt på utan ditt godkännande eller vetskap. Återförsäljaravtalet ekonomiavdelning, vilket är där du slutför ditt köp pappersarbete, är ofta den mest ekonomiskt framgångsrika på grund av eftermarknaden. Ekonomichef kommer att försöka sälja dig garantier, GAP (garanterad Auto skydd) försäkringar eller andra tillägg. Alla priser är uppmärkta. Erbjudandet halva priset för alla objekt du är intresserad i. Naturligtvis är de poster som inte märkas upp så mycket, men med förhandlingar, kan du alltid erbjuda mer, kan du erbjuda inte mindre. Återförsäljare gillar också att visa objektets kostnad i form av månatliga betalningar, eller kostnad per månad. Ta reda på den verkliga kostnaden och förhandla ner det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76697.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.