Hur du returnerar en ny bil i Texas

Köparens ånger är en vanlig orsak människor återvänder nya bilar till återförsäljare. Men detta är inte alltid lätt, eftersom ditt avtal är bindande. Om dealern låter retur, kan du ha endast en vecka för att slutföra din retur, om inte din upptäcker att din bil har en mekanisk eller fysisk defekt du var omedvetna om före köp. Ha alltid en kopia av dina poster när man köper en ny bil --- det kommer att göra returen lättare. Instruktioner
1

Kontakta återförsäljaren omedelbart. Ofta kommer du att ha så lite som 24 timmar för att returnera en bil. Fråga först om generalagenten accepterar returer. Du kan ha rätt till full återbetalning, du kan behöva ta en pro-rated avdrag för den tid du haft bilen i din ägo. Även om du inte kan få pengarna tillbaka, kommer många återförsäljare att arbeta med dig och även erbjuda dig ett handels-in för att köpa en annan bil.
2

recension av Lemon Lagar. I Texas, kan du vara berättigad till en bil tillbaka om du har försökt att reparera ett problem med bilen två gånger under det första året eller 12.000 miles och två gånger mer inom de andra year/12, 000 miles efter köpet, utan framgång (de fyra -Times Test). Du kan också vara berättigade till en bil tillbaka om du har två misslyckade reparationer av en allvarlig säkerhetsrisk defekt gång inom ett år eller 12.000 miles och igen i den andra year/12, 000 miles utan framgång.
3 < p> Sök efter kontrakt kryphål. Det kan finnas vissa rättsliga begränsningar, såsom ålder eller civilstånd, att hindra återförsäljaren från att sälja dig bilen i första hand --- och brukar häva avtalet. Läs ditt kontrakt noggrant för att identifiera sådana fall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76924.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.