Vad händer med alla Osålda nya bilar?

När en biltillverkare lanserar nya bilmodeller varje år, den tidigare modellen år fordon fortfarande osålda på en återförsäljares mycket bli "överblivna" fordon. Dessa fordon är fortfarande anses vara "nya" bilar tills de köps och drivs utanför partiet. Bakgrund

Hösten är traditionellt den tid på året att tillverkarna börjar sända nya fordon års modell till återförsäljarna. Till exempel skulle biltillverkare skicka ut sina 2011 modell fordon i hösten 2010. Vid denna punkt alla de 2010 fordon blir matrester.
Incentives

Tillverkarna är vanligtvis under stark press att minska äldre fordon inventering under hösten, vilket innebär att tillverkarna kommer att vara villiga att erbjuda särskild finansiering och rabatter för överblivna fordon för att sälja dem snabbare.
Fördelar

En fördel med att köpa en överbliven bil är det typiskt de kommer att vara tillgängliga på en prissatt reducerad jämfört med de nyare modellerna. Också, enligt Consumer Reports, överblivna fordon som har varit på en återförsäljares mycket för ett år eller mer tenderar att ha färre problem än nya modeller.
Avskrivningar

gång en överbliven bil köps, registreras och lämnar återförsäljarens mycket, det anses vara en "begagnad" bil. Detta innebär att fordonet kommer att sjunka snabbare än en nyare modell, särskilt om den nya bilmodell har gjorts om med nya säkerhetsdetaljer och utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76936.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.