Att pruta för en ny bil

Du kan spara hundratals till tusentals dollar genom köpslående för en ny bil. Priset på dekalen lämnar alltid utrymme för förhandling. Förutom köpslående, det finns andra sätt att spara pengar på en ny bil. Köpa en svart eller vit färgad fordon, jämfört med ett metalliskt eller andra färgade bilar, kommer ofta att vara billigare. Jämföra försäkringskostnaderna för ett fordon över en annan kan du spara pengar i det långa loppet också. Instruktioner
1

Få information om återförsäljare pris. Vet fakturan pris, återförsäljare förhalnings och beloppen rabatten. Återförsäljare kommer att markera upp fakturan priset med två till tre procent. Dealer holdback är en procentsats av tillverkarens föreslagna priset (MSRP) eller faktura som biltillverkare betalar dealern efter att fordonet säljs. När en återförsäljare hävdar att han inte kan gå lägre på priset, fånga honom på sängen med förhalnings och rabatten beloppet kommer att hjälpa i förhandlingarna. Besök prisguide på National Automobile Dealers Association (NADA.com) för information om exakt fakturan pris och förhalnings och uppgår rabatten.
2

Gör jämförelse forskning. Förhandla klistermärke priset är mer effektiv när du kan visa att ett liknande märke och modell går för mindre någon annanstans. NADA.com och Kelly Blue Book (KBB.com) är bra källor på verkliga marknadsvärdet för en ny bil. Addera 3

Gå ut om du inte kan få försäljaren att sänka Priset för att passa dig. Om försäljaren inser att du är beredd att ta ditt företag någon annanstans, är det mycket troligt att han kommer att gå med på det lägre priset.
4

Undvik "up trick." Enligt tips och tricks i Confessions of a bilförsäljare, kommer försäljare bump upp priset. Om du säger, är du ute efter att betala $ 300 per månad, kommer de att försöka få dig bekväm med en något högre ersättning. Samma taktik används med sammanlagt försäljningspris och handpenning belopp. Om du har råd med $ 300, uppger att du behöver en betalning på $ 200 till $ 250 per månad.
5

Vet finans trick. Enligt Confessions of a bilförsäljare, vid finansiering en bil, försöker återförsäljare för att få en $ 3,000 handpenning och minst $ 200 per månad för varje $ 10.000. Så på en $ 20,000 bil, kommer konsumenten lägger normalt ner $ 6000 och betala $ 400 per månad med en hög ränta. Vidare spelar dealern telefonen tag med finansbolaget, låtsas att förhandla fram ett avtal för dig. Undvik detta genom att hålla fast vid dina vapen om hur mycket du är villig att lägga ner, betala per månad, och den ränta du är villig att acceptera. Du kan också få preapproved på din bank innan du går till generalagenten.
6

Ha tålamod. Bilhandlare kommer att förhandla ned i steg, med hjälp av din otålighet mot dig. Om det begärda priset är $ 25.000 och du vill ha det för $ 22.500, vara beredd att förhandla ner i $ 500 steg.
7

Undvik alternativ. Låt inte säljaren vandra upp priset med kosmetiska och elektroniska alternativ. Du kan oftast köpa dessa alternativ billigare utanför återförsäljaravtalet. Till exempel, kan få en CD-växlare från generalagenten kosta två till tre gånger så mycket som från en vanlig återförsäljare.
8

Har din egen försäkring. Återförsäljare får betalt från försäkringsbolagen att sälja politik till oförsäkrade kunder. Du bör jämföra försäkringar priserna för ett visst fordon med flera olika försäkringsbolag innan den stannar på en. Gör detta innan du går till generalagenten. Om insurance erbjuds av återförsäljaren är jämförbara eller billigare, acceptera det. Om inte, skaffa din egen täckning. Många politik kommer att omfatta en ny bil köps av försäkringstagaren för en viss tid innan den faktiskt läggs till i politiken. Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se om du kommer att täckas köra ut i återförsäljaravtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76679.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.