Tips för att köpa en ny Mini Cooper Under MSRP

Att köpa en ny bil kan vara en huvudvärk, men processen är enklare genom att göra en lite forskning och planering. Om du är ute efter att ta en ny Mini Cooper, men inte vill betala fullt pris, det finns några sätt för att förhandla det pris du vill betala. De flesta nya bilar inte säljer för fullt tillverkarens föreslagna priset (MSRP). Beroende på din kredit, handpenning och återförsäljare, kan du sluta betala mycket mindre. Instruktioner
1

spara så mycket pengar som möjligt för handpenning. Återförsäljare är mer villiga att förhandla med köpare som har en stor mängd kontanter i handen. Ju mer du har sparat, desto lägre du kan förhandla bilens pris.
2

uppmärksam på Mini återförsäljare för försäljning, rabatter och andra erbjudanden. Till exempel kommer de flesta återförsäljarna "året-ändförslutande" försäljning. Detta är när återförsäljarna är mest motiverade att sälja bilar under MSRP att göra plats för nästa års modeller.
3

Kontrollera med flera återförsäljare och få offerter skriftligen. Om en återförsäljare gör en anständig erbjudande skriftligen, använda den som hävstång för att få ett lägre bud på en annan plats.
4

Fråga runt för att ta reda på vad folk köper liknande Mini Coopers har betalat för sina fordon. Att veta vad folk brukar sluta betala är ett bra sätt att skapa en rimlig, och möjligen ett fynd, pris.
5

Ställ det högsta pris du är villig att betala. Du kanske måste kompromissa, men om ditt pris är rimligt, du förmodligen kan köpa en ny Mini med rabatt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76862.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.