Så att köpa en ny bil med minimilönen

The National Automobile Dealers Association och Federal Trade Commission säger att det genomsnittliga priset för en ny bil är $ 28.400. Om du tjänar minimilönen och har andra ekonomiska ansvar, kan det vara svårt att betala för en ny bil i sin helhet eller att kvalificera sig för ett billån som passar din budget. Innan du börjar att handla en bil, bygga upp din kredit, forskning dina alternativ och spara ihop till en kontant-handpenning. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket du har råd att betala varje månad. Innan du börjar att forska fram nya bilar, titta på din budget och hur mycket du kan betala mot bilen varje månad. Skriv ner denna siffra och ta den med dig när du börjar bil shopping.
2

Prata med din bank och bilhandlare om låneemissioner innan shopping. Innan du börjar att forska specifika märken och modeller, prata med potentiella långivare om sin inkomst och krav på kreditkvalitet. Addera 3

spara upp en handpenning på minst 10 procent. En betydande handpenning på en ny bil kommer att sänka din månatliga betalningar och ge dig en bättre chans att bli godkänd för ett lån.
4

Bygg upp din kredit. Oavsett din inkomst, kommer att ha en hög kredit värdering, låg skuldsättning-till-tal, och etablerad kredithistorik öka dina chanser att bli godkänd för ett billån.
5

Gör din forskning. Kontakta flera återförsäljare innan du gör ditt köp, forska priser och alternativ finansiering.
6

Hitta en co-signer. Om du inte kan kvalificera sig för ett lån samtidigt som minimilön, hitta en släkting eller vän med god kredit och fast inkomst som kommer att co-tecken på ditt lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76490.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.