BMW X6 Information

Den X6-serien sattes till tyska lyxmärket BMW: s sortiment av idrott fordon i början av 2008. Har 3 olika motoralternativ styrkor, flera nya tekniker och en yttre skillnad från andra fordon i sin klass, kommer X6 i 3 olika modeller. Medan reaktionen på X6 inom bilindustrin har varit blandade, är det ett fordon ska beaktas om du är i marknaden för en ny sport Activity Vehicle. X6 Models

Skillnaden mellan de tre BMW X6 modeller finns i motorn. Den X6 35i modellen har en 6-cylindrig, 300-hästars motor. Ju mer kraftfulla 50i modell, å andra sidan, har en tvilling-turbo V-8 motor, 400-hästkrafter. Den högpresterande X6 M-modellen, att släppas under 2010, kommer att utrustas med en 555-hästkrafter turboladdade V-8 motor. Men alla 3 BMW X6 modeller är liknande i att alla har 4-hjulsdrift.
Prissättning

BMW X6 35i, 50i och M-modellerna är prissatta börjar på $ 55,900, $ 66.650 och $ 88.900, respektive. Den X6-serien Priset placerar den i mitten av priset spektrum för fordon i sin klass. Exempelvis kostade alla 3 X6 modeller mindre än dess konkurrenter Porsche Cayenne Turbo och Cayenne Turbo S, som båda ger samma hästkrafter som X6 M. Infiniti FX35, å andra sidan, också har en motorstyrka som liknar det som av X6-serien, men det kostar mindre än någon av de X6-modeller.
Identification

X6 är längre och bredare än sin föregångare, BMW X5. Dessutom är X6 lägre och endast ger plats plats för 4 personer. Visuellt, blandar X6 egenskaper en SUV med de hos en coupé, vilket resulterar i ett fordon som har 4-hjulsdrift, förmågan att hantera svåra terräng och klimat, stora däck och hjul och ett sluttande tak. Den X6 är utrustad med 19-tums V-ekrade lättmetallfälgar och run-flat däck teknik, vilket gör att du kan köra med punktering ett avstånd på upp till 150 miles med reducerad hastighet. Addera Underhållning och bekvämlighet

X6 har en 6-disc DVD-spelare som överför bilder till både fram-och baksäte, vars skärmar är kompatibel med flerkanaliga ljudkällor. Passagerare kan koppla in sin iPhone eller iPod till en USB-adapter som ligger intill mittkonsolen. I X6 är musik från MP3-spelare och radiosändningar via en 16-talare high definition surroundsystem. Varje passagerare har individuell styrning av digital ljudbehandling och utjämning.
Unique Selling Points

X6 är den första SUV med en automatisk växellåda som ska produceras av BMW. Dessutom är X6 den första BMW-serie som ska utrustas med Dynamic Performance Control-systemet. Den här funktionen ger bättre kontroll över kroppen genom att återställa dragkraft och kompensera för under-steer och over-steer vid varje hastighet. I en process som kallas "torque vectoring," är bilens vridmoment mellan fram och tillbaka hjulen, liksom över bakaxeln, för att öka stabiliteten och förbättra hanteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76360.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.