Nackdelar med att köpa en ny bil

Nya bilar erbjuder låg körsträcka, omfattande garantier och låga initiala underhållskostnader. Att köpa en ny bil, men har kortsiktiga och långsiktiga nackdelar i jämförelse med att köpa en begagnad bil. Köpa en ny bil är ett stort åtagande, och konsumenter uppmuntras att utvärdera för-och nackdelar för att få den största avkastningen på sina investeringar. Kostnad

Generellt är den initiala kostnaden för en ny bil är högre än en begagnad bil. Återförsäljare kan erbjuda tillfälliga låga räntorna till nya bilköpare. Men när "teaser" ränta löper, kan din månatliga betalningar vara högre än med en begagnad bil på grund av den initiala kostnaden. Högre priser betyder ofta längre lånevillkor, och du kanske fortfarande är skyldig på en ny bil när du har bestämt dig för att sälja eller byta den i. Dessutom, skatter eller registrering är oftast högre för nya bilar.

Avskrivningar

Enligt Indianaavdelningen finansinstitut, kanske en ny bil förlorar så mycket som 40 procent av sitt värde inom två år. Även om ett visst märke och modell har en dokumenterad historia av värde och prestanda, kommer du att upptäcka att inte någon av bilens brister förrän senare. Med en begagnad bil, vet du redan tidigare resultat av ett visst märke, modell och år, ger dig möjlighet att köpa en bil med en gedigen historia utan att göra med den ursprungliga ny bil avskrivningar.


Funktioner

Annonserad återförsäljaravtal priser, däribland återförsäljaravtal specialerbjudanden, oftast bara innehålla lager funktioner. Varje ytterligare funktion lagts till en ny bil höjer priset. Ytterligare funktioner kan omfatta kosmetiska och funktionella aspekter. Alternativt kan många extra funktioner som redan ingå i en begagnad bil som en del av det ursprungliga paketet den ursprungliga köparen köpte. Besparingar på dessa funktioner är ofta vidare till konsumenten när den ursprungliga ägaren säljer bilen. Du kanske kan förhandla fram en bättre affär på en begagnad
Förhandling

bil med en privat säljare än med en bilhandlare som privatpersoner inte har "markup" krav ett återförsäljaravtal har med nya bilar. Men även återförsäljare erbjuder begagnade bilar fynd när de behöver rensa ut inventering och göra plats för ytterligare fordon.
Försäkring

Nya bilar har högre försäkring priser, som försäkring företagen måste betala högre priser för reservdelar och fordon ersättare när en ny bil är skadad eller stulen. Dessutom, om du finansiera en ny bil, fordringsägare kräver oftast att du köper full försäkring mot förlust.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76729.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.