Hur handeln en bil när du är skyldig mer än det bokförda

En bil förlorar värde så fort du kör den från återförsäljaren lott. Om du finansierat hela kostnaden snarare än att lägga ner en stor kontantinsats, kanske du en dag upptäcker att du är skyldig mer än bilen är faktiskt värt. Förhoppningsvis kommer du att kunna hålla den tillräckligt länge för dina betalningar att kompensera förlusten. Om du måste byta den innan det händer, kommer du att vara "upp och ner" på ditt lån och kommer att ställas inför några speciella utmaningar. Du kan handla bilen, men vara beredd att lägga ytterligare skuld till det nya lånet. Instruktioner
1

Betala din bil lån innan du gör inbyte så att du inte längre är skyldig mer än bokfört värde. Om du har bra kredit, kanske du kan få en linje hem kapital kredit eller annan låg ränta lån. Genom att använda detta för att betala ner din befintliga billån, ska du undvika att rulla denna skuld in i en ny bil lån med en högre ränta.
2

Köp den billigaste bilen möjlig. Om du inte kan betala din befintliga billån innan du gör ditt inbyte, se till att bilen du köper är billigt. Den upp-och-ned beloppet på ditt befintliga lån kommer att läggas till det nya lånet, och så fort du kör den nya bilen utanför partiet du ska vara upp och ner på det beloppet, också. Den billigare den nya bilen, desto mindre ytterligare skuld du kommer att ådra.
3

Få nya lånet på egen hand, om möjligt, snarare än att låta den bilhandlare hantera det. Bilhandlare tar ibland nytta av köpare som är upp och ner på sina nuvarande lån, särskilt om deras kredit är inte perfekt. Prata med din bank eller kredit unionen och försöka ordna ditt lån förskott. Om återförsäljaren kan erbjuda en bättre ränta, kan du ta den. Om inte, kan du sticka med din egen ordnad lån.
4

Försök att refinansiera lån till en lägre ränta efter försäljningen om du inte kan få en bra hastighet i förväg. När transaktionen är klar och du har din nya bil (samt ett lån för mycket mer än det är värt), kan du ta din tid shopping för ett lån med bättre villkor. Du behöver bra kredit för att göra detta, eftersom bilen inte är tillräckligt som säkerhet. Du kanske kan använda ett hem kapital lån. Om du har CD-skivor eller andra pengar på banken, skulle du kunna använda dem som säkerhet för den nya, lägre ränta lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76361.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.