Nackdelar med hybridbil Batterier

Hybridbilar har många fördelar. De använder mindre gas och därmed frigör lägre mängder av kolmonoxid i luften. De minskar också vårt beroende av olja. Människor i USA som köper en ny hybrid är berättigade till en rejäl skattelättnad. Det finns vissa nackdelar med hybridbilar, men även vissa problem med batterierna. Spänning

Vissa hybridbil batterier är konstruerade av metallhydrider som använder mycket höga spänningar. Denna nivå av spänning kunde elchocka människor i en kollision om batteriet ledarna syns.
Olägenhet

Äldre hybridmodeller använder batterier som måste laddas minst varannan vecka kan vara obekvämt.
återanskaffningsvärde

annan nackdel med hybrid bilbatterier är de kanske behöver bytas efter 150.000 till 200.000 miles. Detta är mycket mindre frekvent än för en vanlig bil batteri, men hybrid bilbatterier också är mycket dyrare, kör upp till $ 3000 med 2009.
Cold Weather

Vissa hybrid bilbatterier inte fungerar lika effektivt i kallt väder, så det hybridbil ägare sparar inte mycket på gas i dessa förhållanden.
hastighet

Drivrutiner söker högpresterande hastighet kommer inte ha en hybrid. De tunga batterier lägga övervikt till bilen, och bilarna har en mindre förbränningsmotor för att maximera effektiviteten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76343.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.