Hur du köper en Ex-Demo Car

Demo bilar är fordon som används hos återförsäljarna för testkörningar eller lånas ut till anställda för personligt bruk. De rack ofta upp flera tusen miles av användning innan de bjuds ut till försäljning. En bil säljare kan försöka att intressera dig i en tidigare demo bil när du söker efter ett nytt fordon. Du kan få ett bra köp på en sådan bil, men du måste veta hur man ska förhandla fram ett rättvist pris som kompenserar slitaget. Instruktioner
1

Fråga säljaren om fritt demo bil har någonsin registrerats. Det är fortfarande lagligt betraktas som en ny bil om det aldrig har registrerats, oavsett hur många miles är på vägmätaren. Detta gör det berättigat till tillverkarens rabatter. Registrering förvandlar den till en begagnad bil och minskar dess värde.
2

Fråga säljaren hur fritt demo bil användes. Bilköp Edge, en bil köper rådgivning hemsida, förklarar att demo fordon ofta drivs hårdare och mer vårdslöst än privatägda bilar. Köpare gör provkör ofta driva fordon till sina gränser, och anställda får inte behandla demo bilar med lika mycket omsorg som de skulle deras egna bilar.
3

Hyr en oberoende mekaniker att utvärdera ex -demo bil. Det kan vara problem från hård användning som inte är uppenbara. En erfaren mekaniker ska kunna avslöja dem, så du vet exakt vad du köper.
4

Berätta säljare du förväntar dig en rabatt för att kompensera för den förlorade tillverkarens garanti tid. De flesta tillverkare ger en garanti baserad på inköpsdatum eller en viss körsträcka, vilket som inträffar först. Din garanti tiden skärs ner om du köper en ex-demo bil med flera tusen miles, förklarar bilköp Edge. Du bör få en rabatt för att kompensera dig för denna förlust.
5

Beräkna ett rimligt pris för fritt demo bil som inte innehåller någon tillverkarens rabatter. Till exempel, säljaren erbjuda dig en $ 3000 rabatt baserad på en $ 3000 rabatt. Du är inte riktigt få en rabatt eftersom återförsäljaravtalet kommer fortfarande få sitt fulla pris för bilen. Förhandla en rättvis uppgörelse utan hänsyn rabatten pengar, som sedan skulle dras av från det förhandlade priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76717.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.