Hur få det bästa priset när hyra ett fordon

Om du vill få en ny bil med en låg månatlig betalning, överväga ett leasingavtal. Välja ett leasingavtal i stället för inköp kan minska din bil betalning av $ 150 till $ 200 per månad. Och eftersom du inte äger bilen, du kan köra en ny bil med några år. Men flera faktorer påverkar priset du får på ett hyresavtal. Innan hyra en bil, utbilda dig på processen. Instruktioner
1

Förbättra din kreditvärdighet. Din kredit värdering och historia påverkar räntan på ett leasingavtal. För att få det bästa priset på ett leasingavtal, vilket resulterar i en prisvärd betalning, vidta åtgärder för att förbättra din kredit history.These inkluderar minska dina skulder och betala dina fordringsägare, speciellt kreditkort.
2

Spara pengar för en handpenning. Kontantinsatser krävs inte när hyra eller köpa en bil. Trots detta kan en liten handpenning (mellan 10 och 20 procent av priset) minska hyresavtalet balansen och sänka din hyra pris.
3

Jämför leasingavtal priser. Bestäm vilken typ av bil du vill ha, och besöka två eller tre återförsäljare innan ett slutgiltigt beslut. Jämför bilpriser, och försöka förhandla fram ett lägre pris med säljarna. Välj den återförsäljare som erbjuder den bästa affären på hyresavtalet.
4

vänta till slutet av året. Nya bilmodeller kommer till återförsäljarna mot årsskiftet. Således återförsäljare är angelägna om att sälja eller hyra ut det aktuella årets modeller. Detta är den bästa tiden att hyra en bil, eftersom återförsäljarna generellt sänka hyresavtalet priserna eller erbjuda lägre räntor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76366.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.