Hur att bråka med en bilförsäljare

Att betala prislappen för ett fordon är ett alternativ, men du kan spara massor av pengar genom köpslående med en bilförsäljare. Bilförsäljare är utbildade för att vara ståndaktiga förhandlare så det är bäst att vara beväpnad med information innan du försöker förhandla med en försäljare. Enligt TopSpeed ​​bör bilköpare förbli alltid lugn, mogen och icke-konfronterande när köpslående för en bil. Detta uppträdande förhindrar känslor från grumling din förmåga att styra affären och kommer att hjälpa dig att förhandla det bästa för din budget. Instruktioner
1

bli informerad om den aktuella fordonet du funderar på att köpa. Gör efterforskningar på nätet om tillförlitligheten av fordonet, eventuella sjukdomar och andra frågor såsom gas körsträcka. Om ett visst märke och modell av bil har ett rykte om att kasta sin sändning ut på 100.000 miles, kommer du vill nämna detta som en förhandling punkt.
2

Vet marknadsvärdet av fordonet. Ta en titt på prisguider såsom Edmunds och KBB nätet för att få den verkliga marknadsvärdet av fordonet. Var noga med att få detaljhandeln och privata parten värde. Kom till återförsäljaravtalet beväpnade med prisuppgifter och annonser från andra återförsäljare som erbjuder samma fordon för ett bättre pris. Titta på Craigslist i ditt område och se hur mycket privata fester och återförsäljare erbjuder just fordon för. Tänk på att återförsäljarna oftast säljer fordon för högre priser än privata aktörer, men flera av samma fordon som säljs av privata parter kan bli en bra förhandling punkten. Addera 3

Know återförsäljarens kostnad av bilen. Ingen återförsäljare vill förlora pengar på ett fordon, så börjar dina förhandlingar på vad dealern betalat för bilen är en bra hoppning av punkt. För att ta reda på återförsäljarens pris, besöka webbplatser som Edmunds, Bilar, InvoiceDealers och Autoweb. För att ta reda på hur mycket en återförsäljare förmodligen betalat för en begagnad bil, besök KBB och leta upp andrahandsvärde för ett visst fordon. Återförsäljare också få fordon från auktioner och andra källor, så andrahandsvärde är bara en uppskattning.
4

Undvik konversera distraktioner och försäljning taktik. Undvik att låta en bilförsäljare ger dig historier om hur priset är bara bra för en dag eller hur andra människor är intresserade av fordonet. Dessa är försäljning taktik att hetsa en känsla av brådska att köpa bilen. Håll dig till pratar strikt om fordonet och förhandla om priset. Distraktioner kan resultera i att du betalar ett högre pris än vad du vill.
5

Håll köpslående tid till 30 minuter. Enligt TopSpeed.com, många bilförsäljare är duktiga på att få dig att betala mer, och efter 30 minuter kommer många att ha lagt garantier och andra funktioner på affären. Informera försäljaren att du har en begränsad tid. Om du efter 30 minuter ingen affär har slagit, lämna generalagenten.
6

Undvik frågor om din månatliga betalning potential. En bilförsäljare kommer att fråga dig hur mycket du kan spendera per månad. En försäljare kommer vanligtvis talar du till en större månatlig betalning. Svara inte på denna fråga. Istället titta runt mycket för bilar i ditt totala prisklass istället månatliga prisklass. När en uppgörelse har nåtts om det totala priset, informera återförsäljare om hur mycket du kan betala månadsvis. Om en månad notera är över din budget, gå bort.
7

Ta med en kompis. Bilförsäljare ogillar köpare i sällskap av vänner, eftersom de måste övertyga er båda att affären är bra. Vänner kan också titta på affären från en mer objektiv synvinkel. Vänner har inga känslor bundna till att få bilen. Gör vän medveten om din budget och gör det hennes jobb att se till att du hålla budget.
8

Var beredd att lämna återförsäljare om du är trött och hungrig. Hellre än att rusa in i en potentiell dålig affär, bör du lämna om du inte känner till ditt bästa. Du kan alltid komma tillbaka senare eller gå till en annan återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76632.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.