Hur du köper en Lexus

Det finns flera modeller att välja mellan när du köper en Lexus. De återförsäljare behandlar sina kunder med respekt och ofta skämma bort dem med snacks och drycker, mediacenter, butiker och även gästrum med öppen spis. Kundnöjdhet är viktigt för Lexus återförsäljare och service är en viktig prioritering. Instruktioner
Luxury Sedan
1

Räkna med en pålitlig bil med gas körsträcka på ca 21 miles per gallon (mpg) när du köper Lexus LS. Consumer Reports säger modellen ligger högt på nöjda ägare, medium hög för att undvika olyckor, har en total rating på 99 procent på vägen testet men ingen krasch betyg har fastställts.
2

Köp Lexus IS 250 och räknar med 24 mpg. Det gjorde medelhög på förutspådde tillförlitlighet och kundnöjdhet, hög på krocksäkerhet och undvikande av olyckor och hade en totalpoäng provkörningen av 89 procent.
3

Välj ES 350 i genomsnitt 23 mpg när du köper en Lexus. Den sedan fick medelhög på nöjda ägare och undvikande av olyckor, högt på förutspådde tillförlitlighet och krocksäkerhet och fått en totalpoäng provkörningen av 90 procent från Consumer Reports.
4

Välj Lexus GS 300 (AWD ) modell och få ungefär 20 mpg. Förutspådde tillförlitlighet betygsatt medium, nöjda ägare och undvikande av olyckor medelhög, var krockskydd hög och den totala körprov värdering 75 procent.
5

Plocka GS 450h modell och snitt 23 mpg. Consumer Reports priser förutspådde tillförlitlighet medium, nöjda ägare och undvikande av olyckor högt till medium, gjorde krockskydd hög och den totala provkörningen 71 procent. Addera Midsize Sport Utility Vehicle
6

Jämför Lexus RX hybrid 400h, Lexus RX 350 och Lexus GX 470. Hybriden presterade bäst på mpg med 23 och GX 470 den lägsta på 15 mpg.
7

Tänk RX hybrid högt betyg för förutspådde tillförlitlighet och jämföra den med den andra modellen på medellång hög rating. Alla tre stilar fick medelhög på nöjda ägare, men hybriden gjorde medium på undvikande av olyckor och de andra modellerna fick medelhög.
8

tittar på den totala trafiken provresultat ges till de tre modellerna av Konsument Rapporter när du köper en Lexus. RX hybrid fick högst poäng med 84 procent, RX 350 hade 80 procent och GX 470 fick en låg 68 procent.
Negativ och positiv
9

förutse eventuella problem överföring reparation i hybriden.
10

Reflektera över de positiva resultat av en hybrid. NiMH-batterier är långvarig och har möjlighet att bygga om.
11

Glöm att försöka hitta en kropp stil som är mycket annorlunda från andra bilmärken. Lexus följer trender i alla andra biltillverkare.
12

Omge dig med en imponerande auto interiör. Lexus har ett rykte om lyxig interiör detalj.
13

Njut extraordinär kundservice när du köper en Lexus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76308.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.