Hur effektivt kunna förhandla med bilhandlare och spara $ $ $

köpa bil är inte så lätt som fordonet Urvalsprocessen. En betydande summa pengar kan sparas vid varje steg, från första gången besök till avfärd i din drömbil från dealership.I tillbringade nästan två månader i fordon val, forska efter den perfekta affären och få bästa möjliga ränta takt i dagens marknadssituation. Men, och mina resor till olika återförsäljare tog ca 2 veckor mer. Saker du behöver Review, en hel del internet forskning samt vänner och familj samråd om möjligt.
Personlig förberedelse för att köpa och äga en ny bil vs Begagnade /Pre-certifierad bil. Observera att denna artikel är baserad på min personliga erfarenhet när man köper en ny bil
Och viktigast, Patience
Visa fler instruktioner
1 VAL

FORDON -. Internet Research

Jag minns de dagar då jag inte kunde avgöra det bättre av 2009 Nissan Altima 2.5 SL och 2009 Honda Accord 2,5 EXL. Jag gick med Accord och har inga beklagar. Men skulle Nissan har gett mig Bose stereo.

Det första steget i fordonet val är att se vilka funktioner du verkligen behöver och bryr sig om. För när man tittar på Model bil på återförsäljare, kommer du alltid tänka på att lägga till alternativ till bilen som egentligen inte höja värdet på din purchase.Cars.com är en mycket bra hemsida för att jämföra två fordon eller samma fordon med olika trim. Edmunds.com är också en bra bil jämförelse webbplats.

ut jämförelsen plåt och markera de viktiga alternativ som erbjuds av varje modell. Detta underlättar Vehicle urvalsprocessen

också anteckna fakturan priserna på olika fordon. Dessa priser är din referens. Du måste hålla ett mål att få ca $ 500 off av detta pris. Så din förhandling bör starta från $ 1000 mindre än fakturan
2

FORDON VAL -. Test Drive

besöka minst 2 återförsäljare säljer varje typ av bil och gå för en provkörning. Observera de olika funktionerna i bilen och känna växelspaken, transmission, vibrationer motor, sits justerbarhet, benutrymme och diverse andra funktioner.
3

Prisförfrågan

Förutsatt att du har valt att gå med en viss bil och trimma, be säljaren deras erbjudande pris. Vissa säljare kommer att erbjuda dig Faktura priset. Detta är normalt fel av vissa människor som en bra utgångspunkt. Men återförsäljarna brukar försöka få mer pengar från dig genom intresse rates.DO INTE förhandla om priset på ditt första besök. Det är där Tålamod rekommenderas eventhough du gillade bilen. Berätta återförsäljaren att du fortfarande väljer mellan Bilmärke och att ni kommer att hålla kontakten. Säljare brukar följa upp regelbundet när du besöker deras återförsäljaravtal.
4

besöka fler återförsäljare

besöka så många återförsäljare kan du i ditt första veckan. Ta skriftliga offerter från var och en av dem och jämföra. Också fråga om några ytterligare funktioner som du kan få från återförsäljare, något incitament, ytterligare rabatter, etc.Some återförsäljare erbjuder rabatter till en anställd i ett visst företag och nyutexaminerade college. Fråga om dessa rabatter

OBS:. Låt aldrig återförsäljarna går genom din kreditupplysning för att bestämma räntan om du har förhandlat om priset och slutförde det
5

få din kredit. RAPPORT YOURSELF

När du har all information om bilen funktioner och prisuppgifter du behöver, kontrollera din kredit rapport. De flesta av återförsäljarna anser "Equifax" rapporter. Jag rekommenderar att kontrollera din kredit rapport från "http://www.equifax.com" och skriva ut den som referens.
6

få intresse prisofferter

Gå till " , http://www.bankrate.com "och kontrollera de lägsta räntorna som erbjuds i ditt område. Med tanke på att du har mycket god kredit historia, kommer du kvalificerar dig för de billigaste räntorna. Några av bankerna jag förtroende är "JP Morgan Chase" och "Capital One". Jag slutade att få det från min återförsäljare eftersom de matchas och faktiskt gav mig mycket lägre ränta rate.But är det alltid en bra idé att få dina citat ränta från olika banker och sedan få ett citat från återförsäljare. Återförsäljare vanligtvis kommer att sänka sina räntor för att de vill göra maximal vinst från ditt köp, så det här är bra för dig också.
7

Förhandling

Be om ett pris omkring $ 1000 mindre än dealerns citat och Internet Faktura priset. Kom ut med ett nummer. Försäljaren kommer vanligtvis att be dig att vänta tills de pratar med sin chef. Vanligtvis denna väntetid är att visa kunden att de är tätt bundna av sina priser och marginaler, vilket inte riktigt true.Finally, få $ 500 mindre citat än fakturan anses vara en bättre affär. Dock kan vissa förhandlare bryta denna barriär också med några hundra dollar.
8

UNDERTECKNING papper

Grattis! Du har kommit överens om ett slutligt pris. Som en anteckning, vanligtvis Titel och skatter är ytterligare kostnader över det överenskomna priset med dealer.The avgörande del kommer samtidigt att underteckna papper med chefen. Se till att du läser varje rad på pappret du signerar. Ställ frågor om varje liten sak du känner dig osäker. Människor tillbringar mycket mer tid att besluta att köpa en $ 2,99 Vattenmelon men glömmer att kolla sina papper när du registrerade en $ 25,000 deal.You ges några ytterligare funktion listor, som 5 års förlängd garanti, exteriör och interiör tyg /läder skydd, Emergency vägkanten tjänsten , etc. Alla dessa saker är verkligen onödigt. Du kan få dessa saker för mycket billigare priser utanför återförsäljaravtalet så oroa dig inte om dem och inte bli rädd när chefen försöker göra det.

När du hittar allt på plats, underteckna tidningarna. Grattis! du precis köpt din nya bil och fick en av de bästa deals.Please Betygsätt den här artikeln om du gillade det eller om du tror att det har en potential att skapa positiva effekter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76320.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.