Hur man förbereder en bil för Handel I

Om du ska byta in din gamla bil, du vill maximera sitt värde så att du kan spara pengar på att nya inköp. Det finns små saker du kan göra för att bilen utan att göra en stor investering som kommer att göra bilen mer attraktiv för en återförsäljare. Instruktioner
1

Forskning bilens värde. Innan sätta foten innanför en bilfirma och gå med på att byta din bil, gör din egen forskning och ta reda på hur mycket bilen är värd. Resurser såsom Kelley Blue Book erbjuder information om handel med värden.
2

Fix mindre skador. Det är inte vettigt att spendera tusentals dollar på förbättringar. Däremot kan små förbättringar höja värdet på bilen. Till exempel, touch-up flisas färg, ta bort repor och fixa små bucklor.
3

Tvätta bilens exteriör. Det idealiska är att göra bilen ser trevligt. Således skulle det inte vara smart att anlända till återförsäljare i en smutsig fordon. Stanna till vid biltvätt och ger bilen en fin skrubba. Om möjligt, lägg ett lager vax och rengör däcken.
4

Rengör insidan. Likaså bör insidan av fordonet göra ett intryck. Du behöver inte schemalägga en professionell detaljer. Dock skadar det inte att dammsuga mattan och torka av instrumentbrädan. Vara noga med att ta bort personliga saker innan du tar bilen till generalagenten.
5

bort personliga tillbehör. Om du har installerat en ny radio eller GPS-systemet, och du vill behålla dessa poster, ta bort dem från fordonet innan bedömningen. Ominstallera den ursprungliga radion eller köpa en billig modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76312.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.