Så att köpa en ny bil i en lågkonjunktur

Om du är i marknaden för en ny bil, är en recession den bästa tiden att köpa. Återförsäljare kommer att erbjuda stora rabatter på nuvarande modell fordon och förra årets fordon. Några av de bästa erbjudanden är från förra året. Många av bilarna från föregående år förblir osålda och har aldrig körts. Återförsäljarna kommer att kämpa för ditt företag genom att erbjuda dig incitament. Enligt de nya bilarna hemsida, kan du använda de rabatter och incitament för att ge denna lyx eller hybridbil. Saker du behöver
Kredit värdering
Visa fler instruktioner
1

kontrollera din kredit värdering. Beväpna dig med den kunskap du behöver för att få bästa räntan möjligt. När du får din kredit värdering kontrollera några av de online kredit sajter för att se vad du har rätt till. Om du inte förstår vad du kvalificerar dig för att du kommer att vara i händerna på generalagenten ekonomiavdelningen. Förbered innan du åker så att du kan förhandla fram ett mycket bättre avtal.
2

Undersök återförsäljare incitament. Alla distributörer är annorlunda. Välj tre bilmodeller du är intresserad av och ringa generalagenten. Be dem förklara incitamenten och göra anteckningar. När du bestämmer dig för din nya bil, se till att du får alla de incitament som erbjuds av generalagenten.
3

Ställ en budget och håll dig till den. Ha en månatlig betalning i ditt sinne du har råd. Hålla din bil lånevillkor mindre än fyra år. Din nya bil kommer att sjunka så fort du kör utanför partiet. Utöka betalningar med sin kreativa finansiering kommer att få dig upp och ner i lån om du inte är försiktig. Upside-down innebär att du är skyldig mer än det är värt.
4

sätta gränser när du anger bilfirma. Försäljningen människor kommer att vara redo att sälja dig deras top of the line bilen när du har en budget fynd. Lyssna på planen men se när de avslutar du instruera dem att peka dig i riktning mot den nya bilen i din prisklass. Ta kontroll över din köpupplevelse kommer att ge dig förtroende och kontroll över de pengar du spenderar.
5

Besök tre bilhandlare innan du gör ett beslut. Du vill se till att du är säker på om ditt köpbeslut. Du kommer också att erbjudas extra som du inte behöver. Enligt "Consumer Reports", accepterar inte onödiga tjänster och avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76709.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.