Hur du köper en bil i Europa

Om du planerar en lång resa till Europa och vill kunna köra, köpa en bil är ofta mer ekonomiskt än att hyra. Att ha en bil till hands innebär att kunna resa till och utforska platser som inte trafikeras av tåg, bussar och färjor, och tillåter dig att resa i din egen takt. I slutet av din resa, kan du ha bilen transporteras hem, eller sälja den innan de lämnar kontinenten. Ett antal företag, däribland alla de stora biltillverkarna i Europa, erbjuder program för att köpa i Europa och transportera bilen i slutet av din resa. Instruktioner
att köpa nya bilar i Europa genom europeiska leverans Program
1

Skaffa ett internationellt körkort. Dessa finns tillgängliga från AAA, och måste åtföljas av din amerikanska körkort när du kör i Europa.
2

Kontakta en stateside återförsäljare och fråga om dess program för att köpa på plats och sjöfart senare. Mercedes, till exempel, gör att du kan betala för bilen i USA, plocka upp en ny bil i sin fabrik nära Stuttgart och släpp det på en av flera leveransplatser. Andra märken med detta program inkluderar Audi och Porsche.
3

Gör överenskommelser med din lokala återförsäljare. Du kommer att göra betalningar och försäkringar i USA och kommer att ges papper att ta till fabriken.
4

slutföra de nödvändiga pappersarbetet för att köpa en ny bil och kontakta fabriken om när du " ll plocka upp det och när och var du ska släppa det för sjöfarten. Presentera alla dina papper på fabriken för att ta i besittning.
5

Ta din semester. Om du har några problem med din bil medan i Europa, kontakta fabriken direkt.
6

Avlämning bilen på förhand avtalade sjöfarten plats. Bilen kommer att levereras till din lokala återförsäljare inom några veckor. Köpa nya eller begagnade bilar i Europa
7


Skaffa ett internationellt körkort. Dessa finns tillgängliga från AAA, och måste åtföljas av din amerikanska körkort när du kör i Europa.
8

Titta i lokala tidningar och lokala engelskspråkiga tidningar när du har kommit till Europa för att köpa en bil. Om du ser något du gillar, kontakta ägaren eller återförsäljare för en provkörning. Det finns många märken av bilar som är vanligt i Europa som inte säljs i USA. I allmänhet kommer du att finna att bilar med automatisk växellåda är mindre vanligt än i USA, att många europeiska bilar är mindre än genomsnittet amerikanska sedaner, och att europeiska bilar få bättre gas körsträcka än sina amerikanska motsvarigheter. Alltid köra bil innan du köper den för att se till att det är bekvämt för dig.
9

Ta bilen till en mekaniker för en inspektion, om bilen ägs av en individ. Ägaren av bilen kan ha en mekaniker att rekommendera, men du kan också hitta mekanik på nätet eller genom att fråga kollegor eller vänner som bor i området. Du kan också ta bilar till återförsäljare för förköp inspektioner. När bilen har inspekterats, förhandla fram ett slutligt pris med ägaren. Detta fungerar i Europa på samma sätt som den gör i USA, med var och en av er som anger ett rimligt pris tills du har kommit till en överenskommelse.
10 p Om du kommer att kunna betala kontant , ring din bank och berätta att du kommer att göra ett stort uttag av kontanter för att betala för bilen. På så sätt kommer ditt konto inte flaggat för stöld eller andra oegentligheter. Om du köper från en återförsäljare och återförsäljare tar kreditkort, kanske du vill betala med denna metod istället. Om du gör, kontakta kreditkortsföretaget före försäljningen och informera dem om de kommande avgifterna så att de inte flaggar ditt konto för stöld eller bedrägeri.
P Om du behöver ordna finansiering, fråga din bank om den har utländska filialer för att finansiera en bil. Många banker, såsom Citibank, har filialer över hela världen för att hjälpa globetrotterrollen kontoinnehavare. Om din bank inte har utländska filialer, måste du skapa ett konto hos en bank som gör det. Diskutera möjligheten om din finansiering en bil medan i Europa med banken och be dem att göra en anteckning om det på ditt konto så europeiska filialer kommer att se att du är godkänd för ett billån.
11

Kontakta ditt försäkringsbolag per telefon och ordna täckning för din nya bil.
12

Njut av din semester. I slutet av din resa, om du inte vill skicka bilen hem, placera en annons i den lokala tidningen eller ta bilen till en återförsäljare för att sälja den innan du lämnar. Om du vill skicka det hem, det finns ett antal avlastare (en är listade nedan i länkarna) som kommer att leverera din bil hem till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76359.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.